Δεν είναι μόνο μία ταλαντούχα σχεδιάστρια μόδας, αλλά και πολύ καλή μαγείρισσα.

Η Υβόννη Μπόσνιακ, μαγευρεύει μαριναρισμένο ψαρονέφρι με ψητά λαχανικά από την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου και μας δίνει τη συνταγή!

Ο Αντώνης Ρέμος μάλιστα τρελαίνεται για το συγκεκριμένο πιάτο!

Μαριναρισµένο ψαρονέφρι µε ψητά λαχανικά

Για τη μαρινάδα

2 κ.σ. ελαιόλαδο
2 κ.σ. μουστάρδα
2 κ.σ. μπαλσάμικο
1 σκελίδα σκόρδο πολτοποιημένο
1 κ.γλ. μέλι
1 κ.γλ. ρίγανη ή θυμάρι
αλάτι
φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Για τα ψητά λαχανικά

2 μελιτζάνες τσακώνικες
2 μεγάλα κρεμμύδια άνυδρα κόκκινα
3 πιπεριές χρωματιστές
6 ασπρομανίταρα μεγάλα
2 κ.σ. ελαιόλαδο
1 κ.σ. μπαλσάμικο
1/2 κ.γλ. θυμάρι
1/2 κ.γλ. ρίγανη
αλάτι
φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Για τη μαρινάδα
Σε μπολ βάζουμε το ελαιόλαδο, το μπαλσάμικο, το μέλι, το σκόρδο, τη μουστάρδα, τη ρίγανη και αλατοπίπερο. Τα χτυπάμε με πιρούνι να ενωθούν. Κόβουμε το ψαρονέφρι σε φέτες 2 εκ. Αλείφουμε κάθε φέτα γύρω γύρω με τη μαρινάδα. Τοποθετούμε σε σκεύος το κρέας, κοντά το ένα κομμάτι στο άλλο και ρίχνουμε όση μαρινάδα περισσέψει από πάνω. Σκεπάζουμε καλά και τα αφήνουμε στο ψυγείο το λιγότερο 1 ώρα.

Για τα ψητά λαχανικά
Κόβουμε τις μελιτζάνες σε φέτες, τα κρεμμύδια σε τέταρτα, τις πιπεριές σε τέταρτα και τα μανιτάρια στη μέση κι όλα μαζί τα βάζουμε σε ταψί. Περιχύνουμε με το ελαιόλαδο, το μπαλσάμικο, πασπαλίζουμε με τα μυρωδικά και αλατοπιπερώνουμε.

Τοποθετούμε από πάνω τις φέτες μαριναρισμένες και ψήνουμε στους 180°C στις αντιστάσεις για 35΄-40΄. Συνταγή από την @argirobarbarigou

View this post on Instagram

•Μαριναρισµένο ψαρονέφρι µε ψητά λαχανικά• Για τη μαρινάδα 2 κ.σ. ελαιόλαδο 2 κ.σ. μουστάρδα 2 κ.σ. μπαλσάμικο 1 σκελίδα σκόρδο πολτοποιημένο 1 κ.γλ. μέλι 1 κ.γλ. ρίγανη ή θυμάρι αλάτι φρεσκοτριμμένο πιπέρι Για τα ψητά λαχανικά 2 μελιτζάνες τσακώνικες 2 μεγάλα κρεμμύδια άνυδρα κόκκινα 3 πιπεριές χρωματιστές 6 ασπρομανίταρα μεγάλα 2 κ.σ. ελαιόλαδο 1 κ.σ. μπαλσάμικο 1/2 κ.γλ. θυμάρι 1/2 κ.γλ. ρίγανη αλάτι φρεσκοτριμμένο πιπέρι Για τη μαρινάδα Σε μπολ βάζουμε το ελαιόλαδο, το μπαλσάμικο, το μέλι, το σκόρδο, τη μουστάρδα, τη ρίγανη και αλατοπίπερο. Τα χτυπάμε με πιρούνι να ενωθούν. Κόβουμε το ψαρονέφρι σε φέτες 2 εκ. Αλείφουμε κάθε φέτα γύρω γύρω με τη μαρινάδα. Τοποθετούμε σε σκεύος το κρέας, κοντά το ένα κομμάτι στο άλλο και ρίχνουμε όση μαρινάδα περισσέψει από πάνω. Σκεπάζουμε καλά και τα αφήνουμε στο ψυγείο το λιγότερο 1 ώρα. Για τα ψητά λαχανικά Κόβουμε τις μελιτζάνες σε φέτες, τα κρεμμύδια σε τέταρτα, τις πιπεριές σε τέταρτα και τα μανιτάρια στη μέση κι όλα μαζί τα βάζουμε σε ταψί. Περιχύνουμε με το ελαιόλαδο, το μπαλσάμικο, πασπαλίζουμε με τα μυρωδικά και αλατοπιπερώνουμε. Τοποθετούμε από πάνω τις φέτες μαριναρισμένες και ψήνουμε στους 180°C στις αντιστάσεις για 35΄-40΄. Συνταγή από την @argirobarbarigou #cook #cooking #food #chef #foodporn #foodie #instafood #delicious #yummy #eat #foodlover #kitchen #dinner #foodphotography #cheflife #homemade #instagood #tasty #love #foodstagram #restaurant #recipe #recipes #foodblogger #healthyfood #foodgasm #gastronomia #healthy #yum #bhfyp

A post shared by Yvonne Bosnjak (@yvonini) on