• 600 γρ. νουντλς από Foodsaver
  • 300 γρ. μπριζόλα από βοδινό μπούτι Foodsaver κομμένη σε λεπτές φέτες
  • 1/2 κ.γ. λεπτό ξύσμα τζίντζερ Ardo από Foodsaver
  • 2 κ.γ. σησαμέλαιο από Foodsaver
  • 50γρ κρεμμύδι κομμένο σε λεπτές φέτες, έτοιμο από Foodsaver
  • 1 μεσαία κόκκινη πιπεριά κομμένη σε λεπτές φέτες, έτοιμη από Foodsaver
  • 150 γρ. μπουκετάκια μπρόκολου Ardo από Foodsaver
  • 2 κ.γ. χυμό λεμονιού
  • 60 ml σως Σατάι
  • 1 κουταλιά της σούπας σως Χοϊσίν
  • 80 ml σόγια σως Ardo από Foodsaver
  • 1 κουταλιά σως σόγιας με λίγο μέλι Ardo από Foodsaver
  • 150 γρ. φασολάκια Ardo από Foodsaver
  • 1 κ.σ. φύλλα φρέσκου κόλιανδρου λεπτοκομμένα
  • 35 γρ. ψητά κάσιους ή άλλο ξηρό καρπό

Ξεπλένουμε τα νουντλς με καυτό νερό, τα στραγγίζουμε, τα βάζουμε σε ένα μεγάλο μπολ και τα ξεχωρίζουμε με ένα πιρούνι.

Ζεσταίνουμε ένα γουόκ ή ένα μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι. Τηγανίζουμε το βοδινό Foodsaver και το τζίντζερ σε δόσεις ανακατεύοντας, μέχρι να πάρουν χρώμα. Αφαιρούμε το κρέας από το τηγάνι.

Ζεσταίνουμε το σησαμέλαιο στο ίδιο σκεύος. Σοτάρουμε το κρεμμύδι, την πιπεριά και το μπρόκολο μέχρι να μαλακώσουν. Βάζουμε πάλι το κρέας στο σκεύος μαζί με τον χυμό και τις σως. Μαγειρεύουμε μέχρι η σως να βράσει. Προσθέτουμε τα νουντλς και τα φασολάκια και μαγειρεύουμε μέχρι να γίνουν τραγανά.

Προσθέτουμε κόλιανδρο λίγο πριν αφαιρέσουμε το μείγμα. Σερβίρουμε αφού πασπαλίσουμε κάθε μερίδα με κάσιους.