Υλικά
1 έτοιμο φύλλο σφολιάτας

Για τη γέμιση

50 ml ελαιόλαδο

1  κρεμμύδι

1/2 κιλό φρέσκα φασολάκια

300 γρ. φέτα μαλακή, λιωμένη με ένα πιρούνι

2 ώριμες ντομάτες, ξεφλουδισμένες  και κομμένες σε φέτες

2 αυγά

 1/2 φλιτζ. τσαγιού μαϊντανό ή άνηθο

αλάτι,  πιπέρι

Εκτέλεση
 
 
Σε  μια  κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε μέτρια φωτιά και σοτάρουμε το  κρεμμύδι για 3 λεπτά, μέχρι να μαραθεί. Προσθέτουμε τα φασολάκια και τα αλατίζουμε αμέσως. Τα σοτάρουμε για 3 λεπτά, ανακατεύοντας, και ρίχνουμε 100 ml χλιαρό νερό μέχρι  να μαλακώσουν. Αποσύρουμε το σκεύος από τη φωτιά και τα αφήνουμε κατά μέρος, μέχρι να γίνουν χλιαρά.Σε ένα μπώλ ανακατεύουμε τη φέτα τα αυγά, τον ψιλοκομμένο μαϊντανό ή τον άνηθο αλάτι και πιπέρι. Στραγγίζουμε καλά το χλιαρό μείγμα με τα φασολάκια, το ρίχνουμε στο μείγμα της φέτας και ανακατεύουμε.

Στρώνουμε με αντικολλητικό χαρτί μια φόρμα για τάρτες διαμέτρου 26 – 28 εκ.  Απλώνουμε τη σφολιάτα  πάνω στο χαρτί, εφαρμόζοντας καλά στα τοιχώματα. Αδειάζουμε το μείγμα της γέμισης στη ζύμη, ισιώνουμε την επιφάνεια και την καλύπτουμε με τις φέτες ντομάτας. Ραντίζουμε με λίγο ελαιόλαδο,  και ψήνουμε για 45 λεπτά σε 180 C.