ΥΛΙΚΑ :

2 ψαρονέφρια περίπου 500 γρ. το καθένα

4 κ.σ. ελαιόλαδο

1 σκελίδα σκόρδο καθαρισμένη και σπασμένη

250 γρ. μανιτάρια, κομμένα σε φέτες

4 κ.σ. μουστάρδα

1 φρέσκα κρέμα

Αλάτι και Πιπέρι

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ :

Καθαρίζουμε το ψαρονέφρι και το κόβουμε σε φέτες και τις πιέζουμε  με το χέρι να να γίνουν λεπτότερες και τις μαρινάρουμε με ελαιόλαδο, πιπέρι, μουστάρδα  και σκόρδο.

Σοτάρουμε το κρέας σε ένα τηγάνι με το ελαιόλαδο και από τις 2 πλευρές,  και το αλατίζουμε.

Στο ίδιο τηγάνι, προσθέτουμε τα μανιτάρια και τα σοτάρουμε, μέχρι να αρχίσουν να παίρνουν χρώμα.
Προσθέτουμε τη μουστάρδα και τη φρέσκα κρέμα και αφήνουμε να βράσει και να αρχίσει να δένει η σάλτσα.