Για 10 πάστες

Υλικά

125 γρ μπισκότα digestive 
40 γραμμάρια βούτυρο ανάλατο
250 γραμμάρια τυρί κρέμα, σε θερμοκρασία δωματίου 
200 γραμμάρια Nutella, σε θερμοκρασία δωματίου 
6 σοκολατάκια  Ferrero Rocher, χοντροκομμένα 
30 γραμμάρια ζάχαρη άχνη, κοσκινισμένη
 
 
Εκτέλεση
Σπάστε τα  μπισκότα digestive και 1 Rocher  προσθέστε το βούτυρο και ανακατεύουμε καλά, στη συνέχεια, προσθέστε  μια γενναιόδωρη κουταλιά Nutella. ανακατεύοντας καλά μέχρι να ενσωματωθεί.
Τοποθετείστε το μείγμα της βάσης σε μικρές μεταλλικές φόρμες.

Χτυπάμε το τυρί κρέμα και τη ζάχαρη άχνη μέχρι να μαλακώσουν  στη συνέχεια προσθέστε την υπόλοιπη Nutella και τα Rocher στο μείγμα και συνεχίστε το χτύπημα μέχρι να ανακατευτούν καλά.

Τοποθετείστε το μειγμα πάνω απο τα μπισκότα και βάλτε στο ψυγειο για μια νύχτα. 
Σερβίρετε κατευθείαν από το ψυγείο. 

Σημείωση: χώρισα το τρίμμα μπισκότων  περίπου 1/2 κουταλιά της σούπας, σε διάφορες φόρμες. Αν θέλετε ένα παχύτερο φλοιό, προσθέστε περίπου 1 1/2 κουταλιά της σούπας σε κάθε βάση.

 
 
πηγή :mybarecupboard.com