Υλικά:


1 κιλό γιαούρτι

500 γρμ.τυρί μασκαρπόνε

1 φλυντζάνι ζάχαρη άχνη

1 φλυντζάνι κρέμα γάλακτος

4 φύλλα ζελατίνας

γλυκό βύσσινο

 

Εκτέλεση


Βάζετε στο μπώλ του μίξερ το τυρί και  το  κτυπάτε καλά. Ρίχνετε το γιαούρτι, τη ζάχαρη και ανακατεύετε τα υλικά

και βάζετε το μείγμα σε ένα μπώλ. Βάζετε σε μια κατσαρόλα τη κρέμα γάλακτος να ζεσταθεί. Μαλακώνετε τα φύλλα

ζελατίνας σε  κρύο νερό και τα ρίχνετε στη ζεστή κρέμα γάλακτος, Ανακατεύετε καλά και αφήνετε να κρυώσει και 

ρίχνετε το μείγμα  λίγο λίγο στο γιαούρτι και συνεχίζετε να ανακατεύετε. Αδειάζετε τη κρέμα σε ατομικά μπώλ και την

αφήνετε στο ψυγείο για να πήξει. Τα σερβίρετε με μια κουταλιά γλυκό βύσσινο ή αλλο γλυκό της αρεσκείας σας.