ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

  • 200 γρ. βούτυρο χωρίς αλάτι, μαλακό
  • 2 φλυτζ. παρμεζάνα, φρεσκοτριμμένο
  • 1 3/4 φλυτζ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις

ΟΔΗΓΙΕΣ

  • Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180°C.
  • Σε ένα μπολ μεσαίου μεγέθους χτυπάμε με το ηλεκτρικό μίξερ χειρός το βούτυρο με την παρμεζάνα και το αλεύρι σε χαμηλή ταχύτητα μέχρι να σχηματιστεί μία σκληρή ζύμη.
  • Χωρίζουμε τη ζύμη σε 3 κομμάτια. Έπειτα το κάθε κομμάτι το πλάθουμε σε σχήμα κορμού με διάμετρο 6εκ. Τεμαχίζουμε τους κορμούς σε φέτες και τοποθετούμε τα μπισκότα σε αντικολλητικά φύλλα.
  • Ψήνουμε για 18 λεπτά, ή μέχρι τα μπισκότα να αποκτήσουν ένα ωραίο χρυσαφί χρώμα.
  • Αφήνουμε τα μπισκότα να κρυώσουν για 10 λεπτά και τα μεταφέρουμε σε μία σχάρα μέχρι να κρυώσουν τελείως.

coolartisan.gr