Σπυριδούλα, Μανώλης, Χρήστος, Παντελής ή Πάνος;

Ο μεγάλος τελικός του τηλεπαιχνιδιού μαγειρικής πλησιάζει και στο χθεσινό επεισόδιο ήρθε η στιγμή για μία ακόμη αποχώρηση.

Αρχικά το Mystery Box κέρδισε ο Μανώλης, ο οποίος πέρασε απευθείας στην τελική τετράδα.

Στη συνέχεια Σπυριδούλα, Χρήστος, Παντελής και Πάνος, έπρεπε να αντιγράψουν τη συνταγή από τον chef Γιώργο Βενιέρη, ο οποίος είχε ετοιμάσει ένα ιδιαίτερο πιάτο με υψηλό βαθμό δυσκολίας.

Καραβίδα ποσέ σε νερό καρύδας και παναρισμένη σε μαύρο τραγανό ρύζι. Σάλτσα κίτρινου κάρυ με γάλα καρύδας, ανανάς κορυφές σταμναγκάθι, πίκλα μελιτζάνα και νιόκι plantain, flakes καρύδας και φύτρες βασιλικού.

Ο παίκτης που πήρε τη χαμηλότερη βαθμολογία και αποχώρησε από τον διαγωνισμό είναι ένας από τους αγαπημένους του κοινού, ο Παντελής.

«Χρειάζεται να τιθασεύεις λίγο αυτή την υπερβολική ορμή που έχεις», είπε φανερά συγκινημένος ο Σωτήρης Κοντιζάς στον Παντελή, ενώ ο Πάνος Ιωαννίδης και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος του ευχήθηκαν να κρατήσει για πάντα αυτή την «τρέλα» που τον διακατέχει.

Έτσι λοιπόν, στην τελική τετράδα του MasterChef βρίσκονται οι: Μανώλης Σαρρής, Πάνος Τόγιας, Σπυριδούλα Καραμπουτάκη και Χρήστος Μπάρκας!