Η Ραφάελλα Χαραλάμπους μας εντυπωσίαζει πάντα τόσο την σαγηνευτική εικόνα της, όσο και με τις αψεγάδιαστες εμφανίσεις της.

Αλήθεια, πώς διατηρείται πάντα σε φόρμα;

Η Μις Κύπρος 2014 μας αποκαλύπτει τα μυστικά της διατροφής της!

Πώς ξεκινάς τη μέρα σου; Ποιο είναι το ιδανικό πρωινό;

Ένα σωστό και υγιεινό πρόγευμα όπως καλά γνωρίζουμε όλοι, είναι απαραίτητο για να ξεκινήσει σωστά η ημέρα μας. Το δικό μου πρωινό περιλαμβάνει κυρίως βρώμη με λίγο μέλι, φρούτα και ξηρούς καρπούς.

Γενικότερα από τι αποτελείται η διατροφή σου; Τι αγαπάς και τι αποφεύγεις;

Γενικά προσέχω τη διατροφή μου, τρώω υγιεινά και αποφεύγω τα λιπαρά και τα τηγανητά φαγητά. Δεν μπορώ με τίποτα όμως να πω όχι στα γλυκά! Τα λατρεύω! Πάντα όμως με μέτρο.

Γυμνάζεσαι τακτικά; Αγαπημένο σου είδος γυμναστικής;

Η γυμναστική αποτελεί καθημερινό κομμάτι της ζωής μου. Ακολουθώ συγκεκριμένο πρόγραμμα γυμναστικής, το οποίο αποτελείται από αερόβια άσκηση όσο και από μηχανήματα στο γυμναστήριο. Για να έχεις ένα καλοσχηματισμένο σώμα πρέπει να συνδυάζεις και τα δύο, όχι μόνο το ένα είδος.

Τι συμβουλή θα έδινες σε ένα κορίτσι που δεν μπορεί να χάσει εύκολα κιλά ή νιώθει άβολα με τον σωματότυπό της; 

Κάθε κορίτσι είναι διαφορετικό και ξεχωριστό. Πρέπει να έχουμε αυτοπεποίθηση και να αγαπάμε τον εαυτό μας και το σώμα μας, για να έχουμε και καλά αποτελέσματα. Ένα κορίτσι το οποίο έχει κάποια περιττά κιλά και δεν μπορεί να τα χάσει εύκολα, θα πρέπει σίγουρα να συμβουλευτεί κάποιο διατροφολόγο και επίσης να εντάξει στην καθημερινότητά της τη γυμναστική σε συνδυασμό πάντα με σωστή διατροφή.