Οι υποψήφιοι προς αποχώρηση Σπυριδούλα, Ζαχίρ και Παντελής στάθηκαν μπροστά από τους κριτές του MasterChef, προκειμένου να δουν τι έκρυβε από κάτω η καμπάνα.

Και οι τρεις παίκτες κλήθηκαν να αντιγράψουν ένα αρκετά απαιτητικό πιάτο που είχε ετοιμάσει ο pastry chef Κρίτωνας Πουλής.

Το γλυκό αντιγραφής δεν ήταν άλλο από: «Σφαίρα σοκολάτας με κρέμα βανίλιας, καραμέλα αλατισμένη και καραμελωμένα φουντούκια».

Λίγο πριν τελειώσει ο χρόνος, Παντελής, Ζαχίρ και Σπυριδούλα έδωσαν «μάχη» για να βγάλουν τη σοκολάτα από τα καλούπια και να πετύχουν τη «σφαίρα» σοκολάτας!

Το άγχος, η αγωνία, αλλά και τα νεύρα χτύπησαν κόκκινο, αφού και οι τρεις υποψήφιοι δεν μπόρεσαν να τελειοποιήσουν το πιάτο τους. Κανείς από τους τρεις δεν μπόρεσε να καταλάβει τι έχει πάει στραβά.

Ωστόσο, η Σπυριδούλα ήταν η πιο ευέξαπτη, αφού δεν μπορούσε να ακούει να της λένε να μην τα παρατήσει και ότι αυτή η ατυχία έχει συμβεί και στους άλλους δυο συμπαίκτες της.

Εκείνη έβαλε τα κλάματα και είπε: «Δεν μπορώ να ακούω να μου λένε, όπως η Ασημίνα, να ηρεμήσω και να μην τα παρατώ, όταν είμαι από τα 12 μου στην κουζίνα. Φεύγω από τον διαγωνισμό αν δε βγάλω γλυκό. Είναι το όνειρό μου. Πρέπει να φτάσω στον τελικό, γι’ αυτόν τον λόγο ήρθα δε με γεμίζει το 7. Με νοιάζει να πάω στον τελικό και να κερδίσω. Χρειάζομαι τα λεφτά και τον τίτλο. Χρειάζομαι να βεβαιωθώ ότι δεν πάλεψα τσάμπα».

Ο Ζαχίρ Γιαβαρί ήταν τελικά ο παίκτης που αποχώρησε από το χτεσινό επεισόδιο του MasterChef!

Όταν οι κριτές του ανακοίνωσαν πως συγκέντρωσε τη χαμηλότερη βαθμολογία και κατά συνέπεια αποχωρεί από τον τηλεοπτικό διαγωνισμό μαγειρικής είπε ότι το γνώριζε ότι σήμερα δε θα επέστρεφε στο σπίτι και αυτό γιατί είχε μια προαίσθηση από τα πρωί.

Μάλιστα, συμπλήρωσε ότι πάντα στη ζωή του το ένστικτό του τον «προειδοποιεί», όπως έχει συμβεί και στο παρελθόν με κάποια άσχημα γεγονότα που έγιναν στην οικογένειά του.

Λίγα λεπτά πριν επιστρέψει την κονκάρδα του στον Λεωνίδα Κουτσόπουλο, ο μέντοράς του τού είπε: «Νομίζω ότι η παρουσία σου ήταν κάτι παραπάνω από… μαγειρική. Ήταν παραπάνω ουσιαστική και το είχαμε πει στις οντισιόν. Η ιστορία σου δίνει δύναμη σε κάποιους που έχουν αντίστοιχη ιστορία με τη δική σου. Σε ευχαριστούμε πολύ που ήσουν εδώ».

 

star.gr