Έντονα τα συναισθήματα στην κουζίνα του MasterChef.

Οι πόρτες του MasterChef άνοιξαν και μπροστά από τους τρεις κριτές στάθηκε η Ιωάννα, ο Παντελής και η Ασημίνα.

Μέσα σε λίγα λεπτά, η Ασημίνα δεν άντεξε και ξέσπασε σε κλάματα κάνοντας τους πάντες να απορούν για το τι της συνέβη. Από την άλλη πλευρά, η Ιωάννα βλέποντάς την με δάκρυα στα μάτια αποχώρησε για λίγο από το πλατό και άρχισε και εκείνη να κλαίει.

Όταν οι δυο παίκτριες συνήλθαν εξήγησαν ότι τους ήταν δύσκολη η διαδικασία αποχώρησης, αφού έχουν δεθεί μεταξύ τους όλους αυτούς τους μήνες που βρίσκονται στο MasterChef.

Τελικά, η Ασημίνα τα κατάφερε πολύ καλά και πήρε την άτυπη ασυλία, σε αντίθεση με την Ιωάννα και τον Παντελή που ήταν οι δυο υποψήφιοι προς αποχώρηση.

Η Ιωάννα Μπουρλόκα ήταν αυτή που αποχώρησε από το MasterChef!

Η παίκτρια έκανε ένα πάρα πολύ καλό πιάτο και όλα κρίθηκαν στις λεπτομέρειες σε αυτή τη φάση του τηλεοπτικού διαγωνισμού μαγειρικής. Ο Παντελής αγκάλιασε τη συμπαίκτριά του και επέστρεψε στο σπίτι, ενώ εκείνη με τη σειρά της του είπε να χαιρετίσει τα υπόλοιπα παιδιά.

Ο Πάνος Ιωαννίδης είπε στην Ιωάννα ότι είναι πολύ καλή μαγείρισσα, αν και δε χαίρεται καθόλου που ο διαγωνισμός μαγειρικής θα συνεχιστεί δίχως να έχει κάποιον παίκτη από την ομάδα του.

Μάλιστα, ο σεφ της εξομολογήθηκε ότι ήταν εκείνος που της «στέρησε» την παραμονή της στο MasterChef, αφού έδωσε έναν βαθμό παραπάνω στο πιάτο του Παντελή.

Λίγο πριν του επιστρέψει την κονκάρδα της τής είπε ότι έχει κερδίσει τον σεβασμό του και της πρότεινε να συνεργαστούν στο μέλλον.

Μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος η Ιωάννα είπε με δάκρυα στα μάτια: «Ήταν ένα παραμυθένιο ταξίδι. Θα συνειδητοποιήσω ότι τελείωσε όλο αυτό όταν θα ανοίξει η πόρτα θα φύγω και δε θα μπω ξανά στο MasterChef. Αυτή είναι η πιο δύσκολη στιγμή».

Ο Πάνος Ιωαννίδης ζήτησε να τη συνοδεύσει έως την έξοδος, μιας και ήταν η τελευταία παίκτρια που είχε στον διαγωνισμό μαγειρικής.