Οι παίκτες βρέθηκαν ενώπιον των κριτών σχετικά με τη προχθεσινή δοκιμασία και έμαθαν ότι η νικήτρια ομάδα σάρωσε, έχοντας από την άλλη, 40 πόντους διαφορά (48 – 8!).

Όπως είπαν οι κριτές, αυτή είναι η μεγαλύτερη διαφορά που έχει υπάρξει στον φετινό διαγωνισμό του MasterChef. Το δώρο των νικητών άξιζε την προσπάθεια, καθώς πρόκειται για ένα υπέροχο ταξίδι στη Ρώμη.

Νικήτρια ομάδα που θα ταξιδέψει στην ιταλική πρωτεύουσα αναδείχθηκε η κόκκινη ομάδα με 48 -8 έναντι στην μπλε ομάδα, ενώ οι παίκτες της δεύτερης μπήκαν αυτομάτως στη γνωστή διαδικασία της ασυλίας – ψηφοφορίας για αποχώρηση!

Όμως όπως ανακοίνωσε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, ο Ζαχίρ δεν γινόταν να τους ακολουθήσει στη Ρώμη… «Κάναμε ό,τι ήταν δυνατό σε ότι έχει να κάνει με τη γραφειοκρατία και ακόμα δεν έχουμε καταφέρει να βρούμε μια λύση για να μπορέσεις να έχεις ταξιδιωτικά έγγραφα Ζαχίρ. Εισιτήριο για εσένα υπάρχει και όταν λύσουμε αυτό το πρόβλημα, θα σε πάρουμε και θα πάμε παρέα στη Ρώμη».

Ο κριτής του Master Chef είπε επίσης πως το έπαθλο του Ζαχίρ θα είναι μια βόλτα μαζί του με την μηχανή, για φαγητό και ποτό!

Σε ότι αφορά στην ασυλία, η Άλκηστις, ο Σταμάτης και ο Μανώλης πάτησαν «γκάζι» για να καταπλήξουν τους κριτές, όμως μόνο ένας ήταν ο νικητής.

Ποιος ήταν αυτός; Ο λόγος για τον Σταμάτη ο οποίος ενθουσίασε τους τρεις διακεκριμένους κριτές και μάλιστα ο Σωτήρης Κοντιζάς του είπε: «Είναι η πρώτη φορά που κερδίζεις ασυλία σε κάτι ατομικό. Συγχαρητήρια!».

Xρήστος, Πάνος, Παντελής και Ασημίνα πήγαν στη Ρώμη!

Εκεί συνάντησαν τον Γιάννη Αποστολάκη που τους ξενάγησε στην ιταλική πρωτεύουσα.

Οι παίκτες περπάτησαν στα γραφικά σοκάκια, έριξαν κέρμα στην Φοντάνα ντι Τρέβι, ήπιαν espresso, έφαγαν gelato και φυσικά πίτσα!

Μάλιστα ο Παντελής έβαλε ποδιά και μπήκε στην κουζίνα της ιταλικής πιτσαρίας. Μετά από προσπάθεια και τις συμβουλές του Ιταλού σεφ τα κατάφερε. Έμαθε να φτιάχνει σωστή ιταλική πίτσα!

πληροφορίες από star.gr