Η δεύτερη μέρα του bootcamp του MasterChef ολοκληρώθηκε με ακόμα έξι παίκτες να παίρνουν την ποδιά και να κερδίζουν μια θέση μέσα στο σπίτι.

Το πιάτο που ετοίμασε ο Κύπριος μάγειρας Χαράλαμπος άρεσε πάρα πολύ στους κριτές, οι οποίοι του έδωσαν τις ποδιές τους, ώστε να περάσει στην επόμενη φάση!

Βέβαια, η κίνηση που ξάφνιασε ήταν αυτή του Σωτήρη Κοντιζά. Πήγε μπροστά του και του έδωσε όχι μία, αλλά δύο ποδιές.

«Τόσο πολύ πιστεύω σε εσένα. Αυτές άστες είναι για άλλους. Αυτό σημαίνει ότι εν δυνάμει είσαι ο επόμενος», του είπε ο Σωτήρης Κοντιζάς και εκείνος στη συνέχεια επέλεξε να πάει στην ομάδα του σεφ.

Να σας θυμήσουμε ότι στις οντισιόν, ο Χαράλαμπος από το Παλαιχώρι είχε αποκαλύψει ότι έπεσε θύμα bullying στη σχολή μαγειρικής όπου φοίτησε.

«Ο λόγος που ξεκίνησα τη μαγειρική ήταν ότι είχα δεχτεί bullying στα 18 μου, επειδή ήμουν λιπόσαρκος. Σε μία σχολή έδωσα όρκο σε έναν αγαπημένο μου καθηγητή αν καταφέρω να τελειώσω να το κάνω με αριστείο παρά το bullying που είχα δεχθεί, και το κατάφερα, αποφοίτησα με τον μεγαλύτερο βαθμό Παγκύπρια. Εκτός από λεκτικό bullying, είχα και σωματικό. Έμεινα στο νοσοκομείο δύο φορές μέσα σε έξι μήνες, με συμπτώματα πνευμονοθώρακα από τα χτυπήματα. Δεν το ανέφερα ποτέ γιατί το περνούσα εγώ και ο καθηγητής μου μόνο. Δεν ήθελα να πω σε κανέναν τι περνούσα», είπε ο Χαράλαμπος στους κριτές που τον παρακολουθούσαν μην μπορώντας να καταλάβουν το γιατί.