Πριν από λίγες ημέρες είδαμε τη Βάσω Λασκαράκη με το μπικίνι της σε μία σούπερ φωτογραφία στο Instagram της φίλης της Νικόλ Παναγιώτου, και πάθαμε «σοκ» με το αψεγάδιαστο κορμί της. Μαμά μιας υπέροχης και γλυκύτατης κόρης, η φρεσκοπαντρεμένη Βάσω διανύει την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της και κάθε μέρα που περνάει μαθαίνουμε και κάτι καινούργιο για εκείνη.

Τις προάλλες μάθαμε πως είναι κορμάρα βλέποντας τις φωτογραφίες στο Instagram της φίλης της, και σήμερα μάθαμε ποια είναι η διατροφική της εμμονή. Με μια απλή ανάρτηση στο Instagram account της, η Βάσω μας αποκάλυψε τη νέα της διατροφική εμμονή και εμείς φυσικά τη χειροκροτήσαμε γιατί είναι όντως υπέροχο.

Η Βάσω Λασκαράκη μας δείχνει συχνά μέσα από το account της στο Instagram τα αγαπημένα της φαγητά ή τι της αρέσει να τρώει για πρωί.

Προσέχει τη διατροφή και το σώμα της και μας αποκάλυψε ποια είναι η νέα της διατροφική εμμονή.

Πριν από μερικές ώρες ανέβασε στο accoun της ένα story, στο οποίο έτρωγε το πρωινό της, το οποίο περιλάμβανε και την εμμονή της. Ποια είναι αυτή; Δες τη φωτογραφία από κάτω.

Μα φυσικά το αβοκάντο, που τα τελευταία χρόνια εχει κάνει δυναμική εμφάνιση σε πρωινά, σε μεσημεριανά, σε brunch, ακόμη και σε γλυκά. Βάσω, από εμάς είναι «ναι».

queen.gr