Με διατροφή που αποτελείται από πολλά μικρά γεύματα αλλά και με αεροβική γυμναστική η Ελλη Κοκκίνου παραμένει η σέξι τραγουδίστρια και μαμά που όλοι γνωρίζουμε. Σκληρή με τον εαυτό της και με πείσμα να μη χαλάει το πρόγραμμά της, τρώει έξι γεύματα την ημέρα ανά τρεις ώρες και όλα σε μικρή ποσότητα.

Τα ψάρια, οι φυσικοί χυμοί, το γιαούρτι, το ταχίνι, τα λαχανικά και τα αποξηραμένα φρούτα είναι τα προϊόντα που καταναλώνει καθημερινά και λόγω της απόφασής της για τέλειο κορμί δεν της λείπει τίποτα.

Δεν ζηλεύει τα αναψυκτικά και το αλκοόλ, τα γλυκά και τις τηγανητές πατάτες, γιατί γνωρίζει πολύ καλά ότι αυτά δεν την οδηγούν στο αποτέλεσμα που επιθυμεί. Ωστόσο, οι καλοκαιρινές διακοπές και οι γιορτές είναι οι ημέρες που κάνει «πάρτι», καθώς τότε βρίσκει την ευκαιρία να προσφέρει στον οργανισμό της οτιδήποτε στερήθηκε όλον τον υπόλοιπο χρόνο. Οσο για την εκγύμνασή της; Κάνει γιόγκα, ασκήσεις μυϊκής ενδυνάμωση και power plate.

Το καθημερινό μενού της:
Πρώτο γεύμα: 150 ml φυσικός χυμός πορτοκάλι, 2 κουταλιές του γλυκού μέλι, 6 γραμ. ταχίνι και 2 φρυγανιές ολικής αλέσεως.
Δεύτερο γεύμα: 3 ασπράδια αβγών, 2 αραβικές πίτες, 1 φέτα Τρικαλινό light και 1 ντομάτα ωμή.
Τρίτο γεύμα: 20 γραμ. ξηροί καρποί ανάλατοι, 25 γραμ. ορός γάλακτος και 150 γραμ. άσπρα σταφύλια ωμά.

Κυρίως γεύματα 
Πρώτο γεύμα: 200 γραμ. τσιπούρα, ελεύθερη ποσότητα πράσινων λαχανικών, ωμών ή βραστών, 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο, 1 φρυγανιά ολικής αλέσεως.
Δεύτερο γεύμα: 1 γιαούρτι µε 0% λιπαρά, 15 γραμ. ορός γάλακτος, 10 γραμ. ξηροί καρποί, 25 γραμ. αποξηραμένη παπάγια.
Τρίτο γεύμα: 30 γραμ. φέτα από κατσικίσιο γάλα, 1 ντομάτα, 3 παξιµάδια ολικής αλέσεως μικρού μεγέθους.

madata.gr