Υλικά:
150γρ. νιφάδες βρώμης
100γρ. μπισκότα της αρεσκείας μας σε σκόνη
200γρ. κουβερτούρα με τουλ. 60% κακάο
ξύσμα από 1 μεγάλο πορτοκάλι
1 κουτ. σούπας μέλι

Εκτέλεση:
Λιώνουμε την κουβερτούρα σε μπεν μαρί και ρίχνουμε μέσα όλα τα υπόλοιπα υλικά. Ανακατεύουμε καλά και στρώνουμε το μείγμα σε μια λαδόκολλα, ομοιόμορφα, με τη βοήθεια μιας σπάτουλας και με πάχος περίπου 1 εκ. Αφήνουμε το μείγμα να κρυώσει καλά και να σφίξει. Κόβουμε με ένα καλό μαχαίρι σε ράβδους και φυλάμε στο ψυγείο.

govastileto.gr