Για να ξέρεις πότε δεν θα ανεβαίνεις στη ζυγαριά!

Όσο απλό και αν ακούγεται ακόμα και στο στο ζύγισμα υπάρχουν tips! Δες λοιπόν πότε δεν πρέπει να έρχεσαι αντιμέτωπη με τη ζυγαριά για να μην στεναχωριέσαι άδικα!

Οι περισσότερες από εμάς, έχουμε την κακιά συνήθεια να ζυγιζόμαστε κάθε τρεις και λίγο, και εντελώς λάθος ώρες, με αποτέλεσμα να “κατσουφιάζουμε”!

Διαβάστε παρακάτω…

Δείτε αναλυτικά τις ώρες και τις μέρες που απαγορεύεται να ζυγιζόμαστε!

1. Πριν την περίοδο: Αυτό υποθέτουμε το γνωρίζετε όλες και ελπίζουμε να μην κάνετε το λάθος να ζυγίζεστε λίγες μέρες πριν αδιαθετήσετε γιατί το νούμερο θα είναι ανεβασμένο και η ψυχολογία σας χάλια!

2. Δευτέρα: Γενικά η μέρα αυτή δεν είναι για τίποτα καλή! Έπειτα από το γουρούνιασμα του Σ/Κ μην κάνετε το λάθος να ζυγιστείτε Δευτέρα γιατί σίγουρα τα κιλά σας θα είναι περισσότερα. Περιμένετε να έρθει η Τετάρτη όπου θα έχετε… ξεφουσκώσει.

3. Πατατάκα ή ποπ κορν: Βγήκατε το προηγούμενο βράδυ και φάγατε ένα από τα 2; Μη ζυγιστείτε για κανένα λόγο γιατί η κατακράτηση θα σας προδώσει!

4. Ποτό: Ό, τι ισχύει και για τα παραπάνω ισχύει και για το ποτό! Ακόμα κι αν έχετε επιλέξει κάτι με ελάχιστες θερμίδες, η κατακράτηση από το οινόπνευμα, την επόμενη μέρα θα σας δείχνει πρησμένη παρά το γεγονός ότι στην πραγματικότητα δεν έχετε πάρει σχεδόν καθόλου θερμίδες.

youweekly.gr