Εύκολα και αποτελεσμπατικά!

Θες να αδυνατίσεις απεγνωσμένα αλλά προτιμάς να αποφύγεις τις εξαντλητικές δίαιτες;

Σου έχουμε τη λύση πώς θα χάσεις τα κιλά που θες χωρίς να κάνεις στιγμή δίαιτα!

Διαβάστε παρακάτω…

Ο νέος τρόπος αδυνατίσματος που έρχεται από τη Γαλλία βασίζεται σε μια λογική: απαγορεύει τις απαγορεύσεις και ικανοποιεί τις φυσικές ανάγκες κάθε σώματος. Ο καλύτερος δηλ. τρόπος για να μειώσετε το βάρος σας, χωρίς την παραμικρή πείνα.

Η δίαιτα απευθύνεται σε όσους ταλαιπωρούνται από παραπανίσια κιλά, αλλά και σε όσους θέλουν να διατηρήσουν το σωματικό τους βάρος. Η διατροφή επιτυγχάνεται σε διαφορετικά στάδια.

Στην αρχή παρακολουθείς τον τρόπο που τρως και καταγράφεις ό,τι τρως για 10 ημέρες, την ποσότητα των γευμάτων, το είδος των τροφών, τις συνθήκες (που έφαγες, μαζί με ποιον το έφαγες) και κυρίως τον πραγματικό λόγο που έφαγες (πείνα, άγχος, θυμός, στεναχώρια κτλ). Τελειώνοντας την πρώτη φάση, θα έχετε πλήρη επίγνωση για το ποιοι είναι οι πραγματικοί λόγοι που τρώτε, πέρα από τη βιολογική ανάγκη.

Η δεύτερη φάση σας βοηθά να ελέγξετε τις διατροφικές σας ανάγκες. Πρέπει να μάθετε να τρώτε μόνο όταν πεινάτε πραγματικά και όχι γιατί θέλετε να τσιμπολογήσετε κάτι. Σε αυτή τη φάση, πρέπει να συνηθίσετε να τρώτε αργά, το οποίο θα σας βοηθήσει να ικανοποιήσετε την πείνα γρηγορότερα και να αποφύγετε την κατανάλωση περιττών θερμίδων.

Το τελευταίο στάδιο είναι η αποβολή κάθε ψυχολογικού ταμπού που απαγορεύει για παράδειγμα τα γλυκά, το τσιμπολόγημα, τις διάφορες λιχουδιές. Εδώ επιτρέπεται η αντικατάσταση ενός γεύματος με κάποιο γλυκό, αλλά προσέξτε πάντα με μέτρο. Ακολουθείτε πάλι την ίδια διαδικασία, τρώτε μόνο όταν πεινάτε και πάντα σε αργό ρυθμό.

Σύμφωνα με τον Dr Jean Philippe Zermati, τα 3 διατροφικά στάδια θα σας μάθουν να ελέγχετε την πείνα σας, καθώς και την ποσότητα και ποιότητα της τροφής που καταναλώνετε, με αποτέλεσμα τον πλήρη έλεγχο και τη μείωση του σωματικού σας βάρους. Προαιρετικά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και οδηγό μέτρησης θερμίδων.

youweekly.gr