Η δίαιτα Η λεπτίνη είναι μία από τις καλύτερες δίαιτες για να ακολουθήσουν για όσους θέλουν να χάσουν βάρος. Μετά τη δίαιτα της λεπτίνης, σε συνδυασμό με την άσκηση και την πραγματοποίηση αλλαγών στον τρόπο ζωής, θα κάψετε λίπος και να χτίσετε μυϊκή μάζα. Θα ρίξει περίπου 10 κιλά και μεγάλη εμφάνιση στο skinny τζιν σας και πάλι.

Η λεπτίνη, μια ορμόνη που παράγεται από τα λιποκύτταρα, στέλνει ένα σήμα στον εγκέφαλο για να τρώνε περισσότερο όταν υπάρχει λιγότερη τροφή για να κάψει, και να τρώνε λιγότερο όταν η «δεξαμενή καυσίμου» είναι γεμάτη. Ωστόσο, μερικές φορές, μια ανωμαλία οδηγεί σε υπερπαραγωγή ή μειωμένη παραγωγή λεπτίνης. Αυτό οδηγεί σε υπερκατανάλωση τροφής, και κατά συνέπεια, έχουμε αύξηση του σωματικού βάρους. Η δίαιτα της λεπτίνης δεν απαιτεί από εσάς να τρώνε λιγότερο ή να πάει σε μια διατροφή συντριβής. Αντ ‘αυτού, τι τρώτε και όταν τρώτε είναι οι πιο σημαντικοί παράγοντες στην απώλεια του βάρους.

Σε αυτό το άρθρο, θα μάθετε για τη διατροφή λεπτίνη, ένα πρόγραμμα διατροφής δείγματος, τα τρόφιμα για να φάει και να αποφεύγουν, ασκήσεις για να κάνουμε και αλλαγές στον τρόπο ζωής για να κάνουν.

Η λεπτίνη Διατροφή για απώλεια βάρους

 1. Ποια είναι η λεπτίνη Διατροφή – Πώς θα το βοηθήσει να χάσετε βάρος;
 2. 5 Κανόνες Of The λεπτίνη Διατροφή
 3. Το σχέδιο λεπτίνη Διατροφή
 4. Συνταγή λεπτίνη Διατροφή
 5. Τρόφιμα να φάει
 6. Τρόφιμα για να αποφύγει
 7. Η λεπτίνη Συμπληρώματα Διατροφής
 8. Ο ρόλος της άσκησης
 9. Οφέλη Of The λεπτίνη Διατροφή
 10. Οι παρενέργειες της λεπτίνης Διατροφή
 11. ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ

1. Ποια είναι η λεπτίνη Διατροφή – Πώς θα το βοηθήσει να χάσετε βάρος;

Οι ορμόνες παίζουν σημαντικό ρόλο στη διατήρηση σε φόρμα το σώμα σας και να λειτουργεί σωστά. Οποιοδήποτε είδος ορμονική ανισορροπία μπορεί να έχει άμεση επίδραση στο σωματικό βάρος σας, κάνοντάς σας να κερδίσει ή να χάσει βάρος. Ως εκ τούτου, θα πρέπει να ακολουθήσετε μια δίαιτα που βοηθά στη διατήρηση όλων των ορμονών σας λειτουργεί σωστά.

Η λεπτίνη διατροφή εξηγεί πώς να εξαπολύσει τη δύναμη των ορμονών για την επίλυση τους πόθους τροφίμων, κόπωση, προβλήματα σωματικού βάρους και προβλήματα του θυρεοειδούς. Mastering το λίπος ορμόνη λεπτίνη είναι ο πιο σημαντικός παράγοντας για την πρόληψη της παχυσαρκίας, του διαβήτη, και καρδιακής νόσου.

Η δίαιτα της λεπτίνης σας βοηθά να μείνετε σε φόρμα με τη ρύθμιση της ποσότητας λεπτίνης στο σώμα σας. Η λεπτίνη είναι μια ορμόνη που απελευθερώνεται από τα λιπώδη κύτταρα και τους ιστούς. Λειτουργεί ως αγγελιοφόρος στον εγκέφαλό σας, λέγοντάς του πόσο λίπος έχετε στο σώμα σας. Αν έχετε αρκετή λεπτίνη στο σώμα σας, ο εγκέφαλος μπορεί να ρυθμίσει το μεταβολισμό σας για να σας βοηθήσει να κάψετε το περιττό λίπος. Έτσι, αν η ορμόνη λεπτίνη λειτουργεί σωστά, δεν χρειάζεται να θέσει σε πολλή προσπάθεια για να χάσει λίπος.

Οι περισσότεροι άνθρωποι σήμερα τρώνε καταναγκαστικά και να αγνοήσει τα σήματα που αποστέλλονται από λεπτίνης στον εγκέφαλο, που προκαλεί η παχυσαρκία. Εάν έχετε κρατήσει έναν έλεγχο στο φαγητό σας, σύμφωνα με τα σήματα που αποστέλλονται από τη λεπτίνη, έχετε περισσότερες πιθανότητες να διατηρείστε σε φόρμα. Αυτός είναι ο λόγος που η διατροφή λεπτίνη εξής πέντε απλούς κανόνες για να βοηθήσετε το σώμα σας να ακούσετε τα σήματα που αποστέλλονται από την ορμόνη.

2. 5 Κανόνες Of The λεπτίνη Διατροφή

ένα. Σταματήστε να τρώτε μετά το δείπνο

Δείπνο και το πρωινό είναι δύο γεύματα που είναι ιδιαίτερα σημαντικό για τη διατροφή λεπτίνη. Το χάσμα μεταξύ δείπνο και πρωινό θα πρέπει πάντα να είναι 12 ώρες. Αυτό συμβαίνει γιατί όταν κοιμόμαστε ή ανάπαυσης, ο μεταβολισμός μας επιβραδύνει. Ως εκ τούτου, δεν έπρεπε να επιβαρύνει το σώμα μας με περίσσεια λίπους για την επεξεργασία όταν ο μεταβολισμός μας είναι αργή. Το κενό 12 ωρών δίνει το σώμα μας αρκετό χρόνο για να επεξεργαστεί τα τρόφιμα που παίρνουμε για το δείπνο.

Κάθε τροφή που παίρνετε μετά το δείπνο προσθέτει άμεσα με τα αποθέματα λίπους. Αυτός είναι ο λόγος που η διατροφή δεν επιτρέπει τη λήψη οποιασδήποτε τροφής μετά το δείπνο, ανεξάρτητα από το πόσο πεινασμένοι μπορεί να αισθάνεστε.

Stick σε τρία γεύματα

Η έρευνα δείχνει ότι το σώμα μας χρειάζεται τρία γεύματα για να λειτουργήσει σωστά. Αυτό συμβαίνει γιατί όταν παίρνουμε τρία γεύματα, το σώμα μας να πάρει κάτι περισσότερο από θρεπτικά συστατικά. Οι οργανισμοί μας συσσωρεύουν τα τριγλυκερίδια που φράζουν το πέρασμα της λεπτίνης στον εγκέφαλο μας. Για να βοηθήσει το λεπτίνης κάνει τη δουλειά της, θα πρέπει να απαλλαγούμε από αυτά τα τριγλυκερίδια.

Αν έχουμε τη συνήθεια της τσιμπολόγημα, τα επίπεδα τριγλυκεριδίων συνεχίζουν να πάρει αναπληρώνονται. Με την προσκόλληση σε μόλις τρία γεύματα, χρησιμοποιούμε τα αποθηκευμένα τριγλυκερίδια. Ως εκ τούτου, η λεπτίνη μπορεί να φτάσει εύκολα το μυαλό μας και να κάνει τη δουλειά της.

Τρώτε αργά, και να τρώνε λιγότερο

Ενώ έχοντας το γεύμα σας, θυμηθείτε ότι διαρκεί 20 λεπτά για λεπτίνη να φτάσει το μυαλό σας. Ο εγκέφαλός σας δεν καταλαβαίνει αν το στομάχι σας είναι γεμάτο μέχρι το λεπτίνης λέει. Ως εκ τούτου, είναι σημαντικό για σας να έχετε το γεύμα σας σε ένα ρυθμό με τον οποίο η λεπτίνη στο σώμα σας μπορούν να συμβαδίσουν. Εκτός από το φαγητό αργά, είναι σημαντικό να μην κρατήσει το φαγητό μέχρι να αισθάνεστε χορτάτοι. Η κατανάλωση μέχρι το στομάχι σας είναι έτοιμη να σκάσει είναι η χειρότερη ιδέα. Πάντα να τρώτε αρκετά ακριβώς για να κρατήσει τη λειτουργία του σώματός σας.

Ξεκινήστε με Πρωτεΐνη

Όπως πολλές άλλες δίαιτες, η λεπτίνη βάρους δίαιτα πρόκληση απώλειας τονίζει επίσης τη σημασία του πρωινού. Τι έχετε για πρωινό είναι πολύ σημαντικό για το σώμα σας. Αν έχετε ένα γεύμα υψηλής περιεκτικότητας σε πρωτεΐνες μετά από ένα διάλειμμα 12 ωρών, ο μεταβολισμός σας μπορεί να αυξηθεί κατά 30%. Ως εκ τούτου, αν σκοπεύετε να πάτε για τη διατροφή λεπτίνη, θα πρέπει να ξεκινήσετε την ημέρα σας με ένα πλούσιο σε πρωτεΐνες γεύμα.

Κόψτε τους υδατάνθρακες

Οι υδατάνθρακες θα πρέπει να μειώσουν δραστικά, αν θέλετε να πάτε για τη διατροφή λεπτίνη. Η κατανάλωση υδατανθράκων πλούσιων τροφίμων μπορεί να τροφοδοτήσει το σώμα σας και να σταματήσει τα τριγλυκερίδια από το να εξαντληθεί. Έτσι, το αποθηκευμένο λίπος σας παραμένει αποθηκευμένο. Αν δεν λειτουργήσει, το υδατάνθρακες πλούσιο γεύμα θα προσθέσει στο διατηρούνται λίπος σας. Αυτός είναι ο λόγος που οι άνθρωποι καλούνται να μείνουν μακριά από τους υδατάνθρακες κατά τη διάρκεια αυτής της διατροφής.

3. Το σχέδιο λεπτίνη Διατροφή

 

Αυτή η δίαιτα ακολουθεί την πολιτική της 5-κανόνας της δίαιτας λεπτίνης. Ξεκινήστε τη μέρα σας με ένα πλούσιο σε πρωτεΐνες πρωινό. Φάτε ένα μικρό μέρος της γεύμα και αποφύγετε τη χρήση μαγιονέζα ή οποιοδήποτε λιπαρό σάλτσα σαλάτας. Αν αισθάνεστε πεινασμένοι, πιείτε νερό. Το βράδυ, εάν αισθάνεστε σαν σνακ, έχουν ένα φλιτζάνι πράσινο ή μαύρο τσάι. Έχετε μια καλή ποσότητα λαχανικά για δείπνο, μαζί με πρωτεΐνη. Για επιδόρπιο, να επιμείνουμε σε φρούτα με φυσικά γλυκαντικά όπως το σιρόπι σφενδάμου ή μέλι.

Συνταγή 4. Η λεπτίνη Διατροφή

Capsicum Και Cottage Cheese Wrap

 

Ο, τι χρειάζεσαι
 • Ψωμί 1 τορτίγια
 • 1 – 4 φλιτζάνι τριμμένο τυρί cottage
 • 1-2 πιπεριά
 • 1 – 2 κόκκινο κρεμμύδι
 • 1 κουταλάκι του γλυκού σκόνη αποξηραμένα μάνγκο
 • 1 – 2 κουταλάκι πιπέρι καγιέν
 • 1 κουταλιά έλαιο από πίτυρα ρυζιού
 • Αλας
Πώς να προετοιμαστεί

1.Κόψετε την πιπεριά και το κρεμμύδι. 2. Σε ένα τηγάνι, ζεσταίνετε το λάδι πίτουρο ρυζιού και σοτάρουμε το πιπεριά και το κρεμμύδι. 3. Ζεστάνετε το ψωμί τορτίγια και τοποθετήστε το σοταρισμένα πιπεριά και το κρεμμύδι στη μέση του ψωμιού τορτίγια. 4. Προσθέτουμε το τριμμένο τυρί από πάνω. 5. Ψεκάστε λίγο πιπέρι καγιέν, ξηρή σκόνη μάνγκο, και το αλάτι. 6. Τυλίξτε το ψωμί τορτίγια.

Μη Χορτοφαγική Εναλλακτική

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το στήθος κοτόπουλου / γαλοπούλας άπαχο / άπαχο μοσχαρίσιο κιμά. Σοτάρετε το κρέας με πιπεριά και το κρεμμύδι.

Χαμηλής περιεκτικότητας σε λιπαρά εναλλακτική λύση

Εάν δεν θέλετε να χρησιμοποιήσετε το τυρί cottage, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και άλλα λαχανικά, όπως καρότο ή φύτρες φασολιών.

5. Τρόφιμα για να φάτε

 

Λαχανικά – Σπανάκι, τα λαχανάκια Βρυξελλών, τα πράσινα φασόλια, φύτρες φασολιών, ντομάτα, λάχανο, μπρόκολο, κρεμμύδι, το σκόρδο, το τζίντζερ, το σέλινο, πράσο, κολοκυθάκια, μελιτζάνες, ραπανάκια, παντζάρια, πιπεριές, τσίλι, μπάμιες, κολοκύθα, σκουός, κλπ Φρούτα – μήλο, μπανάνα, σταφύλι, γκρέιπφρουτ, λεμόνι, μούρα, πορτοκάλι, ακτινίδιο, καρπούζι, πεπόνι μελιτώματος, ρόδι, ανανάς, παπάγια, ροδάκινο, δαμάσκηνο, και αχλαδιού. Υγιή λίπη – Ελαιόλαδο, πίτουρο ρυζιού πετρελαίου, αμύγδαλα, φιστίκια, καρύδια, φυστικοβούτυρο, μαργαρίνη, και το αβοκάντο. Πρωτεΐνες – Φασόλια, η σόγια, οι φακές, τα λάχανα, τα μανιτάρια, σπόρους λιναριού, σπόροι κολοκύθας, τα ψάρια, κοτόπουλο, άπαχα κομμάτια της γαλοπούλας, και το βόειο κρέας. Γαλακτοκομικά – Χαμηλής περιεκτικότητας σε λιπαρά γάλα, γιαούρτι, κρέμα γάλακτος, τα αυγά, το παγωτό (μικρή ποσότητα), το τυρί cottage και το τυρί ρικότα. Σιτάρι & Κόκκος Προϊόντα – Πολύσπορο ψωμί ή δημητριακά, ψωμί ολικής αλέσεως, ψωμί ολικής αλέσεως, η βρώμη, το κριθάρι, μπισκότα πολύσπορα, μπισκότα βρώμης, τα ζυμαρικά σίτου και ζυμαρικά σίτου. Βότανα & Μπαχαρικά – φύλλα κορίανδρου, βασιλικό, άνηθο, δεντρολίβανο, θυμάρι, μάραθο, fenugreek, κορίανδρο σε σκόνη, κύμινο, γαρίφαλο, κανέλα, μοσχοκάρυδο, κάρδαμο, ρίγανη, αποξηραμένη σκόνη μάνγκο, κλπ Ποτά – Νερό, φρέσκο ​​προσφορά καρύδας νερό, φρέσκα χυμοί φρούτων και λαχανικών (όχι συσκευασμένα ποτά), smoothies και ποτά αποτοξίνωσης. Αποφύγετε το αλκοόλ, αεριούχα, και ζαχαρούχα ποτά.

6. Τρόφιμα για να αποφύγει

 

 • Αποφεύγετε να τρώτε τρόφιμα πλούσια σε υδατάνθρακες. Φάτε υδατάνθρακες σε μικρές ποσότητες, ιδιαίτερα μετά από επεξεργασία.
 • Αποφεύγετε να τρώτε ανθυγιεινά λίπη. Επίσης, τρώνε λίπη σε περιορισμένη ποσότητα.
 • Αποφεύγετε να τρώτε λευκό τροφές όπως το άσπρο ψωμί, άσπρο αλεύρι, τη ζάχαρη, και πολύ αλάτι.

7. Η λεπτίνη Συμπληρώματα Διατροφής

Μια σειρά από συμπληρώματα λεπτίνης είναι διαθέσιμα στην αγορά, και ισχυρίζονται ότι βοηθούν την απώλεια βάρους. Ωστόσο, δεν υπάρχουν πολλά στοιχεία που να επιβεβαιώνουν αυτόν τον ισχυρισμό. Η κατανάλωση περισσότερο φαγητό μπορεί να προκληθεί από μια υπερπαραγωγή λεπτίνης ή πολύ μικρότερη παραγωγή της λεπτίνης. Αν το σώμα σας είναι υπερπαραγωγή λεπτίνης, προσθέτοντας περισσότερο λεπτίνης στο σώμα δεν θα βοηθήσει. Ως εκ τούτου, η κατανόηση της αιτίας της συχνής πείνα σας είναι απαραίτητο να γνωρίζουμε αν θα πρέπει να πάρετε συμπληρώματα λεπτίνης για τη μείωση του βάρους. Συμβουλευτείτε έναν γιατρό πριν αποφασίσει να λάβει όλα τα χάπια απώλειας βάρους.

8. Ο ρόλος της άσκησης

 

Από τη στιγμή που προσπαθούμε αυτή τη δίαιτα να χάσουν βάρος, και δεν απαιτεί από εσάς να τρώτε πολύ χαμηλές θερμίδες, τακτική άσκηση θα σας δώσει καλύτερα και γρηγορότερα αποτελέσματα. Περπάτημα, γρήγορο περπάτημα, τρέξιμο, σκάλες τρέξιμο, άλμα σχοινί, καταλήψεις, αερόμπικ και ασκήσεις ενδυνάμωσης μπορεί να σας βοηθήσει να χάσετε βάρος πιο γρήγορα. Σιγουρευτείτε για να χάσει μερικά κιλά για πρώτη φορά πριν ξεκινήσετε την προπόνηση δύναμης. Η προπόνηση δύναμης χτίζει μυϊκή μάζα, και χωρίς να χάσει το λίπος πρώτα, θα αρχίσετε να χτίσετε το μυ. Έτσι, μπορείτε να δείτε κανένα αποτέλεσμα αδυνατίσματος.

9. Οφέλη Of The λεπτίνη Διατροφή

 • Θα χάσουν βάρος γρηγορότερα.
 • Μετά τις πρώτες μέρες, δεν θα αισθανθείτε συχνές αίσθημα της πείνας.
 • Είναι χτίζει μυϊκή μάζα.

Επιστροφή στην TOC

10. Οι παρενέργειες της λεπτίνης Διατροφή

 • Τρώτε τρία γεύματα την ημέρα μπορεί να μην λειτουργεί για όλους ή όλους τους τύπους σώματος.
 • Μπορείτε να ανακτήσει το βάρος εύκολα.
 • Μπορεί να οδηγήσει σε διακυμάνσεις της διάθεσης.

11. Lifestyle

 

 • Πηγαίνετε για ύπνο μετά από τρεις ώρες το δείπνο και να πάρετε ένα καλό ύπνο επτά ωρών.
 • Ξυπνήστε νωρίς και να πιείτε ζεστό νερό με χυμό λεμονιού πρώτο πράγμα το πρωί.
 • Προπόνηση τακτικά.
 • Παίξτε ένα άθλημα, τουλάχιστον τρεις φορές την εβδομάδα.
 • Τρώτε τα γεύματά σας στο σωστό χρόνο.
 • Μαζέψτε τάξεις χόμπι.
 • Μην μιλήσουμε για φαγητό με φίλους ή την οικογένεια.

gr.hair-action.com