Αυτό το πράσινο ρόφημα με βοήθησε να χάσω 4 κιλά σε μια εβδομάδα

Δεν Υπάρχει αμφιβολία πως τα λαχανικά αποτελούν σύμμαχό μας στην απώλεια κιλών. Όχι μόνο μας προσφέρουν άφθονα θρεπτικά συστατικά αλλά επίσης μας κρατάνε χορτάτους για αρκετές ώρες. Έτσι λοιπόν έψαχνα να βρω διάφορους τρόπους για να εντάξω ακόμα περισσότερα φρέσκα λαχανικά στη διατροφή μου με σκοπό την απώλεια βάρους.

Και ανακάλυψα ένα πράσινο ρόφημα το οποίο με γέμισε ενέργεια και με βοήθησε να χάσω 4 κιλά σε μια εβδομάδα. 

Το συγκεκριμένο ρόφημα ήταν πολύ νόστιμο και θρεπτικό ενώ ταυτόχρονα αναπλήρωνε όλη τη χαμένη μου ενέργεια.

Τι όμως έκανε αυτό το ρόφημα τόσο υγιεινό; Η απάντηση βρίσκεται στο σπανάκι και στη μπανάνα, δυο τρόφιμα που προσφέρουν αρκετά συστατικά απαραίτητα για την υγεία κα την ευεξία του οργανισμού. Συγκεκριμένα το σπανάκι είναι εξαιρετική πηγή βιταμίνης Α, Ε, C και Κ ενώ είναι πλούσιο σε φυτικές ίνες οι οποίες συμβάλουν στο αίσθημα του κορεσμού. Όσο αφορά τη μπανάνα πολλοί πίστευαν ότι η κατανάλωση της οδηγούσε σε απόκτηση βάρους, ωστόσο αυτή η άσχημη φήμη είναι παρελθόν. Πλέον έχει αποδειχτεί ότι οι μπανάνες αποτελούν μια πηγή ολοκληρωμένης διατροφής και μπορούν να βοηθήσουν στην απώλεια κιλών γιατί μας κρατάνε χορτάτους για πολλές ώρες.

Tα υλικά για να το φτιάξετε 

Σπανάκι

Αγγούρι

1 μπανάνα

Μέλι

3κ. σούπας γάλα

Κόβουμε τη μπανάνα και το αγγούρι σε μικρά κομμάτια. Ρίχνουμε στο μίξερ τη μπανάνα, το αγγούρι, το σπανάκι, το γάλα και το μέλι και χτυπάμε μέχρι να γίνει ένα ομοιογενές μίγμα. Σερβίρουμε σε ένα ψηλό ποτήρι με πάγο.

jenny.gr

News Portal

Sports Portal

Lifestyle Portal

Woman's Portal

Interactive Portal