Μικρά μυστικά για να χάσετε εύκολα πολλά κιλά

H απώλεια βάρους δεν είναι εύκολη υπόθεση και αυτό φαίνεται επειδή πολλοί που ξεκινάνε δίαιτα στο τέλος τα παρατάνε. Όμως εάν ακολουθήσετε τις παρακάτω συμβουλές θα καταφέρετε να χάσετε όλα τα περιττά κιλά με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα. 

Διαλέξτε φρούτα και λαχανικά εποχής. Ο ευκολότερος τρόπος για να μειώσετε τις θερμίδες, είναι να διαλέξετε τα φρέσκα φρούτα και λαχανικά που αφθονούν σε λαϊκές αγορές και στα παντοπωλείο σας. Πέραν του ότι είναι χαμηλά σε θερμίδες, είναι πλούσια με βιταμίνες, ανόργανα άλατα, αντιοξειδωτικά, και φυτικές ίνες.

Προσοχή στη κρυφή ζάχαρη. Όλοι γνωρίζουμε ότι η υπερβολική κατανάλωση ζάχαρης δεν είναι υγιεινή, αλλά όταν αρχίσετε να διαβάζετε τις ετικέτες τροφίμων θα βρείτε ζάχαρη σε τροφές που δεν το περιμένατε, όπως στη σάλτσα ζυμαρικών και στα κατεψυγμένα ορεκτικά. Ελέγχετε λοιπόν τις ετικέτες τροφίμων πριν αγοράσετε ένα προϊόν, γιατί τα κρυφά σάκχαρα παραμονεύουν.

Επιλέξτε ποτά με λίγες θερμίδες. Τα Smoothies, τα ζαχαρούχα ποτά  και αναψυκτικά καταναλώνονται πολύ εύκολα και ευχάριστα, όμως οι είναι πλούσια σε θερμίδες . Επιλέξετε ροφήματα όπως, ανθρακούχο νερό, σόδα και τσάι χωρίς ζάχαρη.

jenny.gr

News Portal

Sports Portal

Lifestyle Portal

Woman's Portal

Interactive Portal