Πηγαίνεις σχεδόν καθημερινά στο γυμναστήριο, κάνεις όλες τις ασκήσεις που υπόσχονται να “χτίσουν” το σώμα σου και φτάνεις κάθε φορά τον εαυτό σου στα άκρα. Το πρόβλημα όμως είναι ότι δεν βλέπεις τα αναμενόμενα αποτελέσματα ή έστω αυτή τη μικρή αλλαγή που θα σου δώσει ώθηση να συνεχίσεις το στόχο σου. Νομίζω πως έχω καταλάβει ποιο είναι το πρόβλημα. Όπως σου έχω αναφέρει αρκετές φορές, το κομμάτι της διατροφής καταλαμβάνει το 60% της προσπάθειας που με τόσο κόπο κάνεις για να γραμμώσεις το σώμα σου.

 ‘Eχουμε σήμερα μια δίαιτα που υπόσχεται να φέρει στο σώμα μας την ιδανική γράμμωση, σε συνδυασμό με τη γυμναστική φυσικά, και που θα μας βοηθήσει να χάσουμε τα κιλά των γιορτών. Γιατί γράμμωση χωρίς αδυνάτισμα δεν γίνεται. Το χαρακτηριστικό της είναι τα συχνά γεύματα που σου προσφέρουν ενέργεια και τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά, ενώ από την άλλη οι πηγές πρωτεΐνης έχουν στόχο να τονώσουν τους μύες σου και φυσικά να σε φέρουν ένα βήμα πιο κοντά στο να αποκτήσεις επιτέλους sexy κοιλιακούς, καλλίγραμμα πόδια και ένα σώμα που θα ζήλευαν όλοι. Πάμε να δούμε…

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ:

Να πίνεις τουλάχιστον 10-12 ποτήρια νερό ημερησίως.
Να αποφεύγεις να πίνεις μεγάλες ποσότητες νερού αμέσως μετά το φαγητό.
Να μασάς αργά την τροφή και να ξεκινάς πάντα από την σαλάτα.
Να αποφεύγεις το πολύ αλάτι.
Να προσέχεις τις ποσότητες των γευμάτων.

Να θυμάσαι ότι το διαιτολόγιο αυτό δεν αποτελεί ένα εξατομικευμένο διαιτολογικό πλάνο αλλά ένα απλό προφίλ διατροφής. Εάν θέλεις μπορείς να απευθυνθείς σε κάποιον ειδικό διατροφολόγο για να σου δώσει τις σωστές κατευθυντήριες οδηγίες.

tlife.gr