Το νέο Weetabix Protein Crunch είναι ένας απολαυστικός συνδυασμός από σιτάρι και βρώμη ολικής αλέσεως και έχει υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη. Είναι το νέο τραγανό δημητριακό προγεύματος από τη Weetabix που θα σας συναρπάσει!

Αναγνωρίζοντας την αυξανόμενη ζήτηση για τρόφιμα εμπλουτισμένα με πρωτεΐνη, ειδικά στο πρωινό, η Weetabix ανταποκρίθηκε δημιουργώντας ένα νέο, μοναδικό και πρωτοποριακό δημητριακό προγεύματος που ονομάζεται Weetabix Protein Crunch. Το Weetabix Protein Crunch είναι φτιαγμένο από υψηλής ποιότητας πρωτεΐνη σιταριού και βρώμης, έχει υψηλή περιεκτικότητα σε φυτικές ίνες, χαμηλή περιεκτικότητα σε αλάτι και λίπος και είναι εμπλουτισμένο με βιταμίνες και σίδηρο.

Είναι ένα απολαυστικό θρεπτικό πρωινό που σας βοηθά προσφέροντας σας δύναμη από το πρωί για όλη την ημέρα, καθώς περιέχει 6,0 γραμμάρια πρωτεΐνη σε κάθε μερίδα 30 γραμμαρίων. Η πρωτεΐνη συμβάλλει στη διατήρηση της μυϊκής μάζας και της φυσιολογικής κατάστασης των οστών, εφόσον ακολουθείται μια ισορροπημένη διατροφή και ένας υγιεινός τρόπος ζωής. Το Weetabix Protein Crunch προσφέρεται σε δύο νόστιμες γεύσεις, original και σοκολάτα, και απευθύνεται σε καταναλωτές που έχουν έναν υγιεινό και ενεργό τρόπο ζωής και κατανοούν την ανάγκη να ξεκινήσουν τη μέρα τους με ένα ισορροπημένο πρόγευμα που θα τους δώσει ενέργεια κατά τη διάρκεια των πολυάσχολων πρωινών τους.

Αξίζει να αναφερθεί ότι το Weetabix Protein Crunch κατέλαβε την πρώτη θέση στην κατηγορία των δημητριακών στα βραβεία «Προϊόν της Χρονιάς 2016» (Product of the Year 2016) στο Ηνωμένο Βασίλειο. Το Προϊόν της Χρονιάς, το οποίο ψηφίζεται από τους καταναλωτές, είναι το μεγαλύτερο βραβείο για καινοτόμα προϊόντα και απονέμεται σε περισσότερες από 40 χώρες σε όλο τον κόσμο με σκοπό να κατευθύνει τους καταναλωτές προς τα καλύτερα προϊόντα που προσφέρονται στην αγορά τους, ανταμείβοντας τους κατασκευαστές για την ποιότητα και την καινοτομία στον τομέα τους.

Τα προϊόντα Weetabix διαχειρίζεται στην κυπριακή αγορά η εταιρία Tryfon Tseriotis Ltd.