Στο πλαίσιο των ενεργειών Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της εταιρείας ζυμαρικών Melissa και της Argosy, Επίσημο Διανομέα των ζυμαρικών Melissa στην Κύπρο, σε συνεργασία με τις Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ, ανακοινώθηκε σήμερα στην παρουσία εκπροσώπων του Τύπου, η ενέργεια που σκοπό έχει την έμπρακτη στήριξη του ιδρύματος Σοφία για τα Παιδιά.

Συγκεκριμένα, από την 1η Νοεμβρίου μέχρι και το τέλος του έτους, από την πώληση οποιουδήποτε πακέτου ζυμαρικών Melissa από τις Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ, θα προσφέρονται €0,10 σε ζυμαρικά σε περισσότερες από 1.000 οικογένειες των παιδιών τις οποίες στηρίζει το ίδρυμα μέσω του προγράμματος Μαγειρεύω & Προσφέρω.

Η Νικολέττα Ιωάννου, Brand Manager των ζυμαρικών Melissa, ανέφερε σχετικά: «Στο πλαίσιο των ενεργειών Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης των εταιριών Melissa και Argosy είναι με ιδιαίτερη χαρά που ανακοινώνουμε τη συνεργασία μας με τις Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ, η οποία σκοπό έχει την ενίσχυση των οικογενειών των παιδιών που στηρίζει το Ίδρυμα Σοφία για τα Παιδιά. Ευχόμαστε από καρδιάς με αυτήν τη μικρή βοήθεια να προσφέρουμε χαμόγελα στα παιδιά και τις οικογένειές τους που το έχουν ανάγκη».

Με τη σειρά της, η κα Ελίνα Θεοδότου, υπεύθυνη Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ, τόνισε ότι «Είναι με ιδιαίτερη χαρά που σας υποδεχόμαστε σήμερα εδώ στην Υπεραγορά ΑΛΦΑΜΕΓΑ Ακρόπολης για να βοηθήσουμε την προσπάθεια που κάνει η εταιρεία ζυμαρικών Melissa και να δώσουμε από κοινού χαρά στις οικογένειες των παιδιών που στηρίζει το Ίδρυμα ‘Σοφία για τα παιδιά’. Eμείς στις Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ, επικροτούμε κάθε ενέργεια που έχει ως στόχο την προσφορά στους συνανθρώπους μας, για αυτό αποδεχτήκαμε αμέσως την πρόταση της εταιρείας ζυμαρικών Melissa για να υλοποιήσουμε μαζί αυτή τη συνεργασία».

Τέλος, η πρόεδρος του Ιδρύματος Σοφία για τα Παιδιά κα. Μαρίνα Σιακόλα ευχαρίστησε τόσο τα ζυμαρικά Melissa όσο και τις Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ για την ουσιαστική τους στήριξη προς τις προσπάθειες του ιδρύματος στο να συνεχίσουν τα παιδιά της Κύπρου να μορφώνονται με αξιοπρέπεια και ελπίδα για το μέλλον. Με την ανακοίνωση αυτή, η εταιρεία ζυμαρικών Melissa και η εταιρεία Argosy συνεχίζει τη δέσμευσή της για προσφορά στα παιδιά όπως αυτή εξαγγέλθηκε, ήδη, από τις αρχές Σεπτεμβρίου, σε μια ιδιαίτερη διάσκεψη Τύπου, κατά την οποία εγκαινιάστηκε μια σειρά ενεργειών με επίκεντρο την αγάπη. Πέραν της νέας αυτής ενέργειας που ανακοινώθηκε σήμερα, τα ζυμαρικά Melissa και η εταιρεία Argosy προσφέρουν ήδη από τον Σεπτέμβριο όλη την ποσότητα ζυμαρικών που χρειάζεται το πρόγραμμά «Μαγειρεύω και προσφέρω» για να λειτουργήσει στα 16 ολοήμερα δημοτικά σχολεία προσφέροντας μεσημεριανό φαγητό σε όλα τα παιδιά στο σχολείο για αυτήν τη σχολική χρονιά 2017-2018.

Η σημερινή προσπάθεια γίνεται για να προσφερθούν στις οικογένειες των παιδιών πρόσθετες ποσότητες ζυμαρικών, ώστε η αλληλεγγύη προς τον συνάνθρωπο εκ μέρους των ζυμαρικών Melissa και της εταιρείας Argosy να συνεχιστεί από το σχολείο και μέσα στα σπίτια των οικογενειών των 1.000 παιδιών. Έτσι, καθιερώνεται πως η λατρεία για ένα προϊόν μπορεί να εξελιχθεί σε αμέτρητα παιδικά χαμόγελα ευτυχίας και η Παγκόσμια Μέρα Ζυμαρικών (25/10) να γίνει γιορτή χαράς και προσφοράς… Γιατί είμαστε μακαρονάδες!