Αξιοποιώντας την εμπειρία και την τεχνογνωσία που χαρακτηρίζει την πορεία της εδώ και 35 χρόνια, η εταιρεία Α/ΦΟΙ Πέτρου Γαλακτοκομικά Προϊόντα ΛΤΔ, γνωστή για τις δημιουργίες της στην αγορά μέσα από την προϊοντική κατηγορία παραγωγής ΑΛΑΜΠΡΑ και τη σειρά αυθεντικών παραδοσιακών προϊόντων «Η ΓΙΑΓΙΑ», ανακοινώνει την επιτυχημένη ολοκλήρωση  παρουσίασης της στη Διεθνή Αγορά για το έτος 2017.

Mε στόχο την ακόμη μεγαλύτερη επέκταση των δραστηριοτήτων της στη Διεθνή Αγορά με την προώθηση των παραδοσιακών προϊόντων της, η εταιρεία συμμετείχε φέτος με μεγάλη επιτυχία σε μια σειρά εμπορικών εκθέσεων για τρόφιμα και ποτά, που πραγματοποιήθηκαν στο εξωτερικό.

Συγκεκριμένα, παρουσιάστηκε και προώθησε την γκάμα των προϊόντων της με δικό της περίπτερο, το οποίο χαρακτηριζόταν από άκρως κυπριακά στοιχεία, στις Διεθνείς Εκθέσεις Gulfood (Ντουμπάι), ΙFE (Ηνωμένο Βασίλειο), Food Expo (Ελλάδα), PLMA (Άμστερνταμ), Fancy Food (Νέα Υόρκη), Fine Food (Αυστραλία) και Anuga (Γερμανία).

Σήμερα, αποτελεί την μεγαλύτερη εταιρεία παραγωγής και εξαγωγής Χαλλουμιού στην Κύπρο και συνεχίζει να πρωτοπορεί καλύπτοντας τις όλο και πιο απαιτητικές διατροφικές ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή. Παράλληλα, δεν παύει να προσφέρει ακούραστα το πάθος για την παράδοση σε όλες τις δραστηριότητές της, ενώ εξάγει τα προϊόντα της σε περισσότερες από 40 χώρες παγκοσμίως, εργοδοτώντας παράλληλα 170 άτομα και στηρίζοντας περίπου 500 κτηνοτροφικές μονάδες στο νησί.

Η επιτυχημένη παρουσία της εταιρείας Α/ΦΟΙ Πέτρου Γαλακτοκομικά Προϊόντα ΛΤΔ σε Διεθνείς Εμπορικές Εκθέσεις υψηλού κύρους, επιβεβαιώνει ότι θα συνεχίσει με τον ίδιο ζήλο την προσπάθεια για παγκόσμια προώθηση και συντήρηση της αυθεντικής κυπριακής παράδοσης και αγάπης για καλές, ποιοτικές γεύσεις που εμπλουτίζουν κάθε γεύμα.