Η παρακάτω δίαιτα ίσως σου θυμίσει μια χολιγουντιανή διατροφή! Και αυτό γιατί οι αγαπημένες μας σταρ καταναλώνουν καθημερινά κυρίως πρωτεΐνη, η οποία τους παρέχει ενέργεια, μειώνει την επιθυμία για γλυκό και φυσικά τους βοηθάει να αδυνατίσουν πολύ πιο εύκολα από ότι μια δίαιτα με υδατάνθρακες. Εκτός από αυτό, η πρωτεϊνική δίαιτα ταιριάζει άψογα σε όσες γυμνάζονται, μιας και αυτά τα δύο είναι ο τέλειος συνδυασμός για γρήγορη γράμμωση. Εν ολίγοις, αυτή η δίαιτα είναι ιδανική για σένα που σε ένα μήνα από τώρα θες να βγεις αδύνατη στην παραλία και με σούπερ γυμνασμένη σιλουέτα.

Ο Κλινικός Διαιτολόγος – Διατροφολόγος  μας δίνει το διατροφικό μενού που βασίζεται σε πρωτεϊνούχα γεύματα και αυτό που θα μας βοηθήσει να χάσουμε 6 κιλά σε ένα μήνα. Ξεκινάμε από σήμερα την προσπάθειά μας (εντάξει, το πολύ αύριο) και ετοιμαζόμαστε να υποδεχτούμε το μπικίνι, χωρίς τα περιττά κιλά βέβαια!

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ:

  • Να πίνετε τουλάχιστον 10-12 ποτήρια νερό ημερησίως .
  • Να αποφεύγετε να πίνετε μεγάλες ποσότητες νερού αμέσως μετά το φαγητό.
  • Να μασάτε αργά την τροφή και να ξεκινάτε πάντα από την σαλάτα.
  • Να αποφεύγετε το πολύ αλάτι.
  • Να προσέχετε τις ποσότητες των γευμάτων σας.

Να θυμάσαι ότι το διαιτολόγιο αυτό δεν αποτελεί ένα εξατομικευμένο διαιτολογικό πλάνο αλλά ένα απλό προφίλ διατροφής. Εάν θέλεις μπορείς να απευθυνθείς σε κάποιον ειδικό διατροφολόγο για να σου δώσει τις σωστές κατευθυντήριες οδηγίες.

tlife.gr