Το βαλσαμικό ξίδι Kalamata Papadimitriou διαφοροποιείται από οποιοδήποτε άλλο βαλσαμικό στον κόσμο, καθώς παράγεται από 100% ξηρή κορινθιακή σταφίδα.Η ισορροπημένη γλυκόξινη γεύση και το χρώμα του οφείλεται αποκλειστικά στην σταφίδα.  Ένα καινοτόμο προϊόν χωρίς συντηρητικά, καραμελόχρωμα ή οποιαδήποτε άλλα πρόσθετα είναι το Νο 1 σε πωλήσεις στην Ελλάδα.

Αυτό το μοναδικό βαλσαμικό ξίδι αποτελεί το κύριο συστατικό για την δημιουργία μιας ξεχωριστής σειράς προϊόντων, που μεταμορφώνουν τα πιάτα της παραδοσιακής και σύγχρονης κουζίνας σε μοναδικές γευστικές εμπειρίες.

Με βάση αυτό το ξεχωριστό βαλσαμικό ξίδι δημιουργήθηκε και η σειρά «Κρέμα Βαλσαμικού Kalamata Papadimitriou».

Με πλούσια, ευχάριστη και γλυκόξινη γεύση, τα προϊόντα της σειράς αναδεικνύουν και εμπλουτίζουν γευστικά κρέατα & πουλερικά, σούπες, μαρινάδες, μαγειρευτά φαγητά, σάλτσες, ακόμα και τα γλυκά!

Η σειρά περιλαμβάνει: Κλασική, Πορτοκάλι & Λεμόνι, Ρόδι, Σύκο,Chili και BBQ.

Τα προϊόντα Kalamata Papadimitriou, έχουν κερδίσει τη δική τους θέση στις καρδιές των καταναλωτών σε περισσότερες από 35 χώρες!

Μην ξεχνάτε πόσο σημαντική είναι η γεύση στην καθημερινότητα μας!

«Η χαρά της ζωής είναι στη γεύση»

Για μοναδικές συνταγές και χρήσεις των προϊόντων Kalamata Papadimitriou επισκεφτείτε το site μας: www.papadim.com

Η εταιρεία Papadimitriou είναι από τις μεγαλύτερες εταιρείες τροφίμων στη Νότια Ελλάδα με εμπορική διαδρομή εβδομήντα επτά ετών και οικογενειακή παράδοση τριών γενεών.  Το 2013 εντάχθηκε στο διεθνές δίκτυο Endeavor, καταφέρνοντας να είναι η πρώτη ελληνική εταιρεία στον κλάδο των τροφίμων που γίνεται μέλος.

Περισσότερες πληροφορίες: www.papadim.com