Για την πατατοσαλάτα με cottage cheese

  • 3 ‏μέτριες πατάτες
  • 5 ‏φρέσκα κρεμμυδάκια
  • 1/2 κούπα ‏μαγιονέζα
  • 1 πακέτο ‏Cottage Cheese
  • ‏αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση

  1. Πλένετε καλά τις πατάτες και τις βάζετε με τη φλούδα να βράσουν, μέχρι να μαλακώσουν αρκετά, ώστε να τις τρυπάει εύκολα ένα πηρούνι μέχρι μέσα.
  2. Τις βράζετε γύρω στα 30 λεπτά.
  3. Τις αφήνετε να κρυώσουν.
  4. Κόβετε τα κρεμμυδάκια σε ροδέλες.
  5. Αλείφετε το μπωλ που θα σερβίρετε την πατατοσαλάτα με μια κουταλιά της σούπας από τη μαγιονέζα.
  6. Κόβετε τις πατάτες σε κύβους και δημιουργείτε μια στρώση από πατάτα στο μπωλ.
  7. Ρίχνετε το πιπέρι και 2 κουταλιές της σούπας Cottage Cheese.
  8. Στη συνέχεια, ρίχνετε το κρεμμυδάκι.
  9. Επαναλαμβάνετε τα βήματα για μια δεύτερη φορά. Μαγιονέζα, πατάτα, πιπέρι, Flair Cottage Cheese, κρεμμυδάκι.
  10. Βάζετε στο ψυγείο για ένα 5-λεπτό και ύστερα σερβίρετε.

foodmaniacs.gr – icookgreek.com