Για την τάρτα παγωτό θα χρειαστείτε :

  • 30 ‏Μπισκότα Όρεο χωρίς τη γέμιση
  • 1 μπάρα ‏Βούτυρο
  • 12 μπάλες ‏Παγωτό με cookies ‘n cream
  • ‏Σοκολάτα με cookies ‘n cream
  • ‏Σάλτσα σοκολάτας 

Εκτέλεση

  1. Σ’ένα μπλέντερ με μεταλλική λεπίδα χτυπάτε τα μπισκότα μέχρι να γίνουν πούδρα. Προσθέστε το βούτυρο κι ανακατέψτε μέχρι να ομογενοποιηθούν.
  2. Μεταφέρετε την κρούστα Όρεο σε φόρμα 23 εκ. με αποσπώμενη βάση ,τοποθετείστε στον πάτο της φόρμα και πιέστε μέχρι να γίνει ομοιόμορφη. Βάζετε στη κατάψυξη τουλάχιστον για 30 λεπτά.
  3. Όταν είστε έτοιμοι να σερβίρετε αφαιρέστε τα τοιχόματα της φόρμας και βάλτε παγωτό πάνω στη βάση. Πασπαλίστε με σοκολάτα με κομμάτια σοκολάτας και σιρόπι σοκολάτας.  Κόβετε σε μερίδες και σερβίρετε.
  • Αν το παγωτό σας φαίνεται πολύ μαλακό όταν πάτε να κόψετε αφήστε το 10 λεπτά στη κατάψυξη για σφίξει.