Για τις τυροκροκέτες θα χρειαστείτε: 

3 φλ. ‏ημίσκληρο τυρί τριμμένο
3 κ.σ. ‏σιμιγδάλι ψιλό
‏αλάτι + πιπέρι
1 ‏αυγό
1 κ.γ. ‏φρέσκος άνιθος ψιλοκομμένος

Εκτέλεση

Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 180°C .

Σε ένα μεσαίο μπολ ανακατεύετε το τριμμένο τυρί με το σιμιγδάλι.

Στη συνέχεια προσθέστε το αυγό, το αλάτι, το πιπέρι και τον άνιθο. Ανακατέψτε καλά μέχρι να έχετε μια ζύμη.

Παίρνετε 1 κ.σ. από το μέιγμα και με τις παλάμες σας το πλάθετε σε μπάλα. Την τοποθετείτε σε ταψί που έχετε βουτυρώσει/λαδώσει. Επαναλαμβάνετε τη διαδικασία για όλη τη ζύμη.

Ψήνετε για 15-20 λεπτά και άλλα 3-5 λεπτά για να ροδίσουν.

youweekly.gr