Συστατικά
  • 220 γρ. πτι φουρ με πορτοκάλι
  • 400 γρ. γάλα
  • 100 γρ. κουβερτούρα λιωμένη
  • 50 γρ. τρούφα
  • ξύσμα από 1 πορτοκάλι

Για το σερβίρισμα

  • πτι φουρ με πορτοκάλι
  • ξύσμα πορτοκάλι
  • τρούφα
  • σαντιγί
  • δυόσμο
Εκτέλεση
  • Στο μπλέντερ προσθέτουμε γάλα, τα πτι φουρ σε κομμάτια και χτυπάμε για να ομογενοποιηθούν τα υλικά.
  • Παίρνουμε τέσσερις κούπες. Γυρίζουμε ανάποδα την κάθε κούπα, ακουμπάμε το στόμιό της στη λιωμένη κουβερτούρα και αμέσως μετά στην τρούφα.
  • Με ένα κουτάλι βάζουμε μέσα σε κάθε κούπα λιωμένη σοκολάτα. Μοιράζουμε ισόποσα το μείγμα με το γάλα και τα μπισκότα και προσθέτουμε σαντιγί.

Για το σερβίρισμα

  • Σε κάθε ρόφημα σοκολάτας προσθέτουμε πτι φουρ κομμένο στη μέση, ξύσμα πορτοκάλι, τρούφα, 1 καλαμάκι και δυόσμο.