λικά

300 γραμμάρια αλεύρι αμυγδάλου

30 γραμμάρια βούτυρο

Χυμό από 1 λεμόνι και το ξύσμα του

Υποκατάστατο ζάχαρης σε σκόνη

2 ασπράδια αυγών

Προετοιμασία

Ανακατεύουμε το αλεύρι αμυγδάλου με το βούτυρο, το χυμό και το ξύσμα ενός λεμονιού και το υποκατάστατο ζάχαρης. Ύστερα ρίχνουμε και τα ασπράδια αυγών και ανακατεύουμε καλά το μίγμα. Κάντε τα σχήματα που σας αρέσουν και βάλτε τα στο φούρνο στους 175 ° C για 10-15 λεπτά. Και είναι έτοιμα για να τα απολαύσετε.

jenny.gr