Υλικά

1 φλιτζάνι σπανάκι, ψιλοκομμένο

1 πατάτα

1 φλιτζάνι αρακά

1 κρεμμύδι

1 κολοκυθάκι

1 ματσάκι μαϊντανό, ψιλοκομμένο

1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο,

Εκτέλεση

Πλένουμε και κόβουμε τα λαχανικά σε κύβους. Στη συνέχεια ρίχνουμε μια κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο σε μια κατσαρόλα και σοτάρουμε την πατάτα, το κρεμμύδι και το κολοκυθάκι. Στη συνέχεια προσθέτουμε τον αρακά και το σπανάκι. Ρίχνουμε δυο φλιτζάνια νερό, λίγο αλάτι και πιπέρι και βράζουμε σε μέτρια φωτιά μέχρι να μαλακώσουν οι πατάτες. Στο τέλος, προσθέτετε τα μυρωδικά και στη συνέχεια χτυπάτε τη σούπα στο μίξερ και περιμένουμε να κρυώσει για να τη φάμε.