Υλικά:

  • 1 φλ. μπισκότα θρυμματισμένα
  • 1/2  φλιτζάνι ψιλοκομμένα καβουρντισμένα φουντούκια
  • 1/4 φλιτζάνι κακάο σε σκόνη
  • 1/2 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
  • 3/4 φλυτζάνι ζαχαρούχο συμπυκνωμένο γάλα
  • 120 γραμμάρια κουβερτούρα λιωμένη

Εκτέλεση:

Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατεύουμε τα μπισκότα, τα φουντούκια, το κακάο και το αλάτι. Ρίχνουμε το γάλα, τη λιωμένη σοκολάτα και ανακατεύουμε καλά να συνδυαστούν καλά. Στη συνέχεια τυλίγουμε το μίγμα με μια διάφανη μεμβράνη και το αφήνουμε τουλάχιστον μια ώρα, μέχρι να γίνει σφιχτό. Ύστερα το κόβουμε το μπράουνις σε μικρά κομμάτια και αν θέλουμε το αποθηκεύουμε σε αεροστεγές δοχείο και στο ψυγείο έως και για 5 ημέρες.

jenny.gr