Αυγά στο φούρνο με ντομάτα και παρμεζάνα

Υλικά

8 φρέσκα αυγά

1 σκελίδα σκόρδο

50 γραμμάρια παρμεζάνα

300 γραμμάρια σάλτσα ντομάτας

Ένα κλαδάκι δεντρολίβανο

Ένα ματσάκι μαϊντανό

3 ή 4 φύλλα του βασιλικού

Λίγο θυμάρι

Αλάτι, πιπέρι

Ελαιόλαδο

Εκτέλεση

Πλένουμε καλά όλα τα βότανα και τα ψιλοκόβουμε μαζί με το σκόρδο. Αφήνουμε μόνο το δεντρολίβανο. Σε ένα ταψί ρίχνουμε τη σάλτσα ντομάτας και στη συνέχεια σπάμε τα αυγά από πάνω προσέχοντας να μη σπάσει ο κρίκος.

Προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι και πασπαλίζουμε με τα βότανα και το σκόρδο. Περιχύνουμε ελαιόλαδο και στο τέλος ρίχνουμε την παρμεζάνα. Μαγειρεύουμε στο φούρνο στους 180 βαθμούς για 15 λεπτά.

News Portal

Sports Portal

Lifestyle Portal

Woman's Portal

Interactive Portal