Για το σουφλέ θα χρειαστείτε:

  • 6 ‏αυγά (χωριστά οι κρόκοι από τα ασπράδια)
  • 220 γρ. ‏τυρί κρέμα με σκόρδο και μυρωδικά

Εκτέλεση

  1. Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 190°C.
  2. Χτυπήστε τα ασπράδια σε ένα μεσαίο μπολ σε υψηλή ταχύτητα μέχρι να γίνουν μαρέγκα.
  3. Χτυπήστε το τυρί κρέμα σε ένα άλλο μπολ μέχρι να γίνει κρέμα. Προσθέστε τους κρόκους και χτυπήστε μέχρι να ομογενοποιηθούν.
  4. Ενσωματώνετε απαλά στην μαρέγκα , με κινήσεις από κάτω προς τα πάνω για να μην «πέσει» η μαρέγκα.
  5. Βάζετε σε λαδωμένο ταψί 24 εκ. και ψήνετε για 24-26 λεπτά ή μέχρι να φουσκώσει και να χρυσίσει.

foodmaniacs.gr – kraftfoods