Αν και αυτή η λεπτομέρεια μπορεί να μοιάζει ασήμαντη, το να γυρνάτε την μπριζόλα ξανά και ξανά μπορεί τελικά να προκαλέσει πρόβλημα στο φαγητό σας.

Όταν γυρίζετε το κρέας πολύ συχνά, το φιλέτο δεν αποκτά την επιθυμητή τραγανή υφή στο ψήσιμο.

Επίσης, αν δεν γυρίζετε το κρέας συχνά, δεν στεγνώνει, επειδή στην αντίθετη περίπτωση είναι πιθανό το κρέας να χάσει τους χυμούς του και να κολλήσει στο τηγάνι.

Για να καταλάβετε πότε το κρέας είναι έτοιμο, είναι καλύτερα να το στριφογυρίσετε μέσα στο τηγάνι. Αν κινείται εύκολα, αυτό σημαίνει ότι είναι ώρα να το απομακρύνετε από τη φωτιά.

meygeia.gr