Συστατικά
  • 200 γρ. λάχανο πολύ πολύ λεπτά κομμένο
  • 1 κρεμμύδι κομμένο σε λεπτές κάθετες φέτες
  • 100 γρ. καρότο τριμμένο
  • 2 κοτσάνια από σέλερι λεπτοκομμένα
  • ½ ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο
  • 100 γρ. μαγιονέζα
  • ½ πράσινο μήλο
  • αλάτι
  • αρκετό πιπέρι
  • 50 ml ξίδι από λευκό κρασί
  • θυμάρι
Εκτέλεση
  • Κόβουμε στο μαντολίνο το λάχανο σε πολύ λεπτές λωρίδες και το βάζουμε σε ένα μπολ.
  • Κόβουμε το κρεμμύδι στη μέση και μετά το κόβουμε σε λεπτές κάθετες φέτες και τις βάζουμε στο μπολ.
  • Τρίβουμε στον χοντρό τρίφτη το καρότο και τα βάζουμε στο μπολ.
  • Κόβουμε σε λεπτές φέτες το σέλερι και τον μαϊντανό και τα βάζουμε στο μπολ.
  • Κόβουμε το μήλο σε λεπτούς κύβους και το βάζουμε στο μπολ, μαζί με το ξίδι και το θυμάρι.
  • Στο μπολ με τα λαχανικά προσθέτουμε τη μαγιονέζα, αλάτι και αρκετό πιπέρι και αρχίζουμε και ανακατεύουμε με τα χέρια να πάει η μαγιονέζα παντού.
Tip
Καλό θα είναι να αφήσουμε το coleslaw στο ψυγείο για να βγάλει όλα του τα αρώματα!
akispetretzikis.com