Υλικά για τα choux 

1/2 φλυτζάνι ανάλατο βούτυροκομμένο σε κομμάτια 

1 κουταλάκι του γλυκού ζάχαρη
1/2 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
1 1/4 φλιτζάνια αλεύρι για όλες τις χρήσεις
 4  αυγά

Εκτέλεση
Βάλτε  το βούτυροτη ζάχαρη, το αλάτι και 1 φλιτζάνι νερό να βράσουν σε ένα μέτριο κατσαρόλιΑφαιρέστε από τη θερμότηταΜε μια ξύλινη κουτάλα ανακατεύουμε γρήγορα το αλεύριΨήνουμε σε μέτρια προς δυνατή φωτιά,ανακατεύοντας συνεχώςμέχρι το μίγμα να τραβά μακριά από τις πλευρές , περίπου 3 λεπτά.
Μεταφέρουμε το μείγμα  στο μπολ ενός ηλεκτρικού μίξερ . Ανακατέψτε σε χαμηλή ταχύτητα μέχρι να κρυώσει ελαφρά,περίπου 1 λεπτόΑυξήστε την ταχύτητα στο μέσο. Προσθέσετε ολόκληρα αυγά1  κάθε φορά .

Με κορνέ η με ένα κουτάλι τοποθετείστε κομμάτια ζύμης σε ταψί με  λαδόκολλα κια ψηστε στους 180 βαθμούς C για 25-35 λεπτά. 
Αφήστε να κρυώσουν πολύ καλά 
Η συνταγή αυτή κανει περίπου 36 κομμάτια 
 Υλικά για το δεντράκι
choux (συνταγή παραπάνω)
κρέμα ζαχαροπλαστικής
καραμέλα
 
Υλικά καραμέλας
1 φλυτζάνι ζάχαρη
2 κ.σ γλυκόζη
1/4  φλιτζάνι νερο
 
Εκτέλεση καραμέλας
Τα βράζουμε όλα μαζί μέχρι να καραμελώσουν και να πάρει το σιρόπι το χρώμα

της καραμέλας .

Φτιάχνουμε τα choux ,τα αφήνουμε να κρυώσουν ,τα γεμίζουμε
με την κρέμα ζαχαροπλαστικής και ετοιμάζουμε την καραμέλα.

Βούταμε με προσοχή ένα-ένα τα choux  μέσα στην καραμέλα ,
τοποθετόντας τα πανω σε μια βάση για τούρτες

Τέλος τα περιχύνουμε από πάνω με την καραμέλα που περίσεψε!

thecakebar.tumblr.com