Συστατικά
• 2 μπριζόλες (250 γρ η μία)
• 15 γρ ψιλοκομμένο θυμάρι
• 15 γρ ψιλοκομμένο δενδρολίβανο
• 2 δέσμες ρόκα
• 60 ml Χωριό Ελαιόλαδο Ορεινές Περιοχές
• 10 τοματίνια
• 15 γρ τριμμένη παρμεζάνα
• 20-30 ml ΤΟΠ Κρέμα Βαλσάμικου
• 2 πρέζες ημίχονδρο αλάτι
• Πράσινο πιπέρι φρέσκο

Εκτέλεση

1. Λαδώνουμε με ¼ Χωριό Ελαιόλαδο Ορεινές Περιοχές τις μπριζόλες, τις αλατοπιπερώνουμε και πασπαλίζουμε με τα μυρωδικά.

2. Ζεσταίνουμε ένα σχαροτήγανο και ψήνουμε σε δυνατή φωτιά για 10 λεπτά.
3. Σε ένα μπολ τοποθετούμε τη ρόκα, τα τοματίνια και το υπόλοιπο Χωριό Ελαιόλαδο Ορεινές Περιοχές, ανακατεύουμε και σερβίρουμε σε δύο πιάτα.

4. Κόβουμε το κρέας σε λεπτές φέτες και το τοποθετούμε στα πιάτα.
5. Πασπαλίζουμε τη σαλάτα με την παρμεζάνα και ραντίζουμε με την ΤΟΠ Κρέμα Βαλσάμικου ολόκληρα τα πιάτα.

Βρείτε περισσότερες ιδέες και συνταγές στο www.vinegartop.com ή στο www.facebook.com/vinegartop/.