Για τις τρούφες θα χρειαστείτε:

  • 400 γρ. ‏τυρί κρέμα φιλαδέλφια
  • 200 γρ. ‏τριμμένο τυρί cheddar
  • 1 κ.γ. ‏σκόρδο σε σκόνη
  • 1 πρέζα ‏πιπέρι καγιέν
  • 1/4 του φλ. ‏ψιλοκομμένες και σοταρισμένες πιπεριές
  • 2 ‏ψιλοκομμένα κρεμμυδάκια φρέσκα
  • 1 2/3 του φλ. ‏καρύδια κοπανισμένα

Εκτέλεση

  1. Βάζετε στο μίξερ τα 4 πρώτα υλικά και τα αναδεύετε μέχρι να ομογενοποιηθούν.
  2. Χωρίζετε το μείγμα στα 2.
  3. Προσθέτετε τις πιπεριές στο ένα μισό και το φρέσκο κρεμμυδάκι στο άλλο.
  4. Ανακατεύετε το κάθε μισό ώστε να πάνε παντού τα υλικά.
  5. Αφήνετε στο ψυγείο για πολλές ώρες να δέσουν οι γεύσεις.
  6. Κάνετε τρούφες τα μείγματα , τις περνάτε από τα τριμμένα καρύδια και σερβίρετε.

foodmaniacs.gr – kraftrecipes