Για τα σοκολατάκια με ινδοκάρυδο θα χρειαστείτε

  • 430 γρ. ‏σοκολάτα γάλακτος
  • 3 φλιτζ. ‏ινδοκάρυδο
  • 1 φλιτζ. ‏ζαχαρούχο

Εκτέλεση

  1. Αναμειγνύετε την καρύδα με το ζαχαρούχο, κάνετε ορθογώνια μπαστουνάκια, τα βάζετε σε πυρέξ με λαδόκολλα και τα βάζετε στην κατάψυξη!
  2. Λιώνετε την σοκολάτα σε Μπεν Μαρί βγάζετε την καρύδα από την κατάψυξη και τα βουτάτε!
  3. Στολίζετε με λίγο ινδοκαρυδο και είναι έτοιμα!

foodmaniacs.gr – mageirikikaisintages.blogspot.gr