Αν σας αρέσει να μαγειρεύετε στον φούρνο και θέλετε να βελτιωθείτε, θα πρέπει να ακολουθήσετε την παρακάτω συμβουλή.

Το μόνο που χρειάζεται είναι να τρίψετε λίγο τυρί πάνω από το φαγητό σας πέντε λεπτά πριν αυτό να είναι έτοιμο, για να μην καεί αλλά και για να του προσθέσετε ωραία γεύση.

Φυσικά το πιο σημαντικό είναι να ελέγχετε τη θερμοκρασία του φούρνου σας και να τη λαμβάνετε υπόψη όταν υπολογίζετε το χρόνο ψησίματος.

Έτσι θα αποφύγετε το κάψιμο του φαγητού απ’έξω, ενώ παραμένει ωμό από μέσα, ή άλλα συνηθισμένα λάθη.