Αν δεν έχετε πολύ χρόνο για μαγείρεμα, κάτι τόσο απλό όσο το να προετοιμάσετε έναν καλό ζωμό και να τον καταψύξετε μπορεί να διευκολύνει πολύ τη ζωή σας.

Για να τον σκοπό αυτό, είναι σημαντικό όχι μόνο να συμπεριλάβετε τα σωστά υλικά στο ζωμό σας αλλά και να ξέρετε πώς να τον καταψύξετε σωστά.

Η καλύτερη ιδέα είναι να αδειάσετε τον ζωμό σας σε παγοθήκες. Χωρίστε τον σε μερίδες που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να μαγειρέψετε κάποια στιγμή στο μέλλον.

Για παράδειγμα, μπορείτε να βάλετε στην άκρη μερίδες για να μαγειρέψετε ζυμαρικά μια μέρα, ρύζι κάποια άλλη, λαχανικά μια άλλη μέρα κ.ο.κ..