Για τις πατάτες θα χρειαστείτε:

  • 4 ‏Μεσαίες πατάτες
  • 4 κ.σ. ‏Ελαιόλαδο
  • 1/4 κ.γ. ‏Σκόρδο σε σκόνη , κρεμμύδι σε σκόνη , πιπέρι , αλάτι
  • 1/2 κ.γ. ‏Μαϊντανός
  • 4 κ.σ. ‏Φρέσκια παρμεζάνα

Εκτέλεση

  1. Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 230 C και βάλτσε αντικολλητικό χαρτί ψησίματος σε ένα ταψί.
  2. Κόβετε πατάτες σε λεπτές φέτες 0,6 εκ. και ανακατεύετε με το ελαιόλαδο , το σκόρδο και το κρεμμύδι σε σκόνη , το αλάτι και 2 κ.σ. παρμεζάνα.
  3. Ψήνετε τη μια μεριά για 30′ ή μέχρι να γίνει καφέ και γυρίζετε τις πατάτες μετά από 15 λεπτά.
  4. Μόλις πάρουν ένα καφέ χρώμα πασπαλίζετε με άλλες 2 κ.σ. παρμεζάνας και ψήνετε μέχρι να λιώσει το τυρί.

foodmaniacs.gr –  spendwithpennies