Για το ρυζόγαλο θα χρειαστείτε

  • 1 κιλό ‏γάλα
  • 200 γρ. ‏ρύζι
  • 1 φλιτζ. ‏ζάχαρη
  • λίγο ‏αλάτι
  • ‏κανέλα

Εκτέλεση

  1. Βράζετε το ρύζι με νερό και λίγο αλάτι μέχρι να μαλακώσει.
  2. Όταν είναι έτοιμο προσθέτετε το γάλα και την ζάχαρη αρχίζετε να το ανακατεύετε μέχρι να δέσει χωρίς να πήξει πολύ.
  3. Αν θέλετε μπορείτε να προσθέσετε προαιρετικά φλούδες από λεμόνι ή κρέμα Γιώτης 1 με 2 κουταλιές της σούπας αφού πρώτα το διαλύσετε μέσα σε λίγο γάλα για περισσότερη γεύση!
  4. Στο σερβίρισμα βάζετε κανέλα.

foodmaniacs.gr-mageirikikaisintages.blogspot.gr