Αυτός ο πολτός είναι ήπιος σε άρωμα και γεύση και αρκεί μια κουταλιά να δώσει ξεχωριστό άρωμα στα φαγητά σας.

Αφαιρούμε τα πολλά φύλλα και κόβουμε από πάνω περίπου 1 εκατοστό.

Χωρίς να τις καθαρίσουμε, τις βάζουμε σε κατσαρολάκι με βραστό νερό και βράζουμε για 10′.

Σβήνουμε το μάτι και τις αφήνουμε μέσα στο νερό για λίγο.

Αφού κρυώσουν λίγο, πιέζουμε την κάθε σκελίδα η οποία ξεφλουδίζεται εύκολα.

Αφού κρυώσουν λίγο, πιέζουμε την κάθε σκελίδα η οποία ξεφλουδίζεται εύκολα και τις πολτοποιούμε.

Βάζουμε τον πολτό σε αποστειρωμένο βαζάκι, καλύπτουμε με αρκετό λάδι, κλείνουμε καλάτο βάζο μας και αφού κρυώσει, τον διατηρούμε στο ψυγείο, για αρκετό καιρό.

foodmaniacs.grcookpad