Υλικά

1 1/2 φλιτζάνια αλεύρι για όλες τις χρήσεις

2 κ.σ. καστανή ζάχαρη

1 κ.σ. baking powder

1/2 κ.γ. αλάτι

1/2 κ.γ. κανέλα

1 φλιτζάνι γάλα

1 αυγό

2 κ.γ. ηλιέλαιο

1/2 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας

2 μπανάνες, λιωμένες

1/4-1/2 φλιτζάνι μίνι τσιπς σοκολάτας

Εκτέλεση

  1. Προθερμαίνουμε το τηγάνι λίγο πριν μαγειρέψουμε τα pancakes.
  2. Ανακατευόυμε με σύρμα το αλεύρι, την καστανή ζάχαρη, το baking powder, το αλάτι και την κανέλα σε ένα μεγάλο μπολ.
  3. Ανακατεύουμε με σύρμα το γάλα, το αυγό, το λάδι και τη βανίλια σε ένα μεγάλο φλιτζάνι με μεζούρα. Ενώστε τα στέρεα με της υγρής μορφής υλικά, προσθέτουμε τις μπανάνες και ανακατεύουμε μέχρι να γίνουν μία μάζα. Ρίχνουμε και τα τσιπς.
  4. Ψεκάζουμε με λίγο cooking spray. Ρίχνουμε την επιθυμητή ποσότητα που θέλουμε στο προθερμασμένο τηγάνι. Μαγειρεύουμε μέχρι να σχηματιστούν μικρές φουσκάλες. Μετά αναποδογυρίζουμε μέχρι το κάτω μέρος να γίνει ένα ελαφρύ χρυσό χρώμα.
  5. Μπορούμε να σερβίρουμε μαζί με σιρόπι από σφένδαμο, κομματάκια μπανάνας και τσιπς σοκολάτας.

jenny.gr-crazyforcrust.com