Υλικά

5 τορτίγιες

20 φέτες γαλοπούλα

10 φέτες κίτρινο τυρί

120 γραμμάρια τυρί κρέμα

¼ κουταλάκι του γλυκού σκόνη σκόρδου

¼ κουταλάκι του γλυκού μαϊντανό

¼ κουταλάκι του γλυκού άνηθο

⅛ κουταλάκι σκόνη κρεμμυδιού

Αλάτι και πιπέρι

Εκτέλεση

Σε ένα μικρό μπολ ανακατεύουμε το τυρί κρέμα με τη σκόνη σκόρδου, το μαϊντανό, τον  άνηθο και το κρεμμύδι σε σκόνη.  Ανοίγουμε τις τορτίγιες και στη μέση απλώνουμε το μίγμα με το τυρί κρέμα και στη συνέχεια προσθέτουμε τις φέτες γαλοπούλας, το κίτρινο τυρί και τα καρυκεύματα.

Κάνουμε το ίδιο για όλες τις τορτίγιες και όταν είναι έτοιμες τις τυλίγουμε και τις αφήνουμε στο ψυγείο για όλη νύχτα. Στη συνέχεις τις κόβουμε σε κομματάκια, τις πακετάρουμε και είναι έτοιμες για να τις απολαύσουμε στην παραλία.

jenny.gr