Τα σουβλάκια κοτομπέικον δένουν τόσο πολύ ωραία με τη σώς γιαουρτιού και τη μουστάρδα και σε συνδυασμό με πατάτες τηγανητές είναι ένα τέλειο πιάτο.

Για τα σουβλάκια κοτομπέικον θα χρειαστείτε

  • 2-3 φιλέτα ‏κοτόπουλο
  • 15 φέτες ‏μπέικον
  • ‏ελαιόλαδο
  • ‏αλάτι
  • ‏πιπέρι
  • ‏ξύλινα καλαμάκια για σουβλάκια

Εκτέλεση

  1. Πλένετε τα φιλέτα κοτόπουλου, τα κόβετε σε κομματάκια και τα αφήνετε να στραγγίσουν.
  2. Αλατοπιπέρωνετε το κοτόπουλο και τυλίγετε κάθε κομμάτι σε μια φέτα μπέικον.
  3. Περνάτε τα κοτομπέικον στα καλαμάκια. Αλείφετε ένα ταψί με ελαιόλαδο, τοποθετείτε τα καλαμάκια το ένα δίπλα στο άλλο και τα αλείφετε κι αυτά ελαιόλαδο.
  4. Ψήνετε στον προθερμασμένο φούρνο στους 180° C για περίπου 30′-35′ γυρνώντας τα καλαμάκια και από τις δύο πλευρές.

Για τη σάλτσα

  1. Σε ένα μπολ ανακατεύετε το γιαούρτι , με τη μουστάρδα και το ελαιόλαδο.
  2. Αλατοπιπερώνετε, ανακατεύετε και σερβίρετε μαζί με τα σουβλάκια.